Katar'ın Esad'la savaşta Suriyeli muhaliflere sağladığı Çin yapımı uçaksavar füzesi "FN6"ların IŞİD'in eline geçtiğini iddia edildi.
Tarihte bugün yaşanan olaylar arasında; Uluğ Bey’in öldürülmesi, Paris’te iki Müslüman çocuğun ölmesi, SSCB’nin ABD’Den Türkiye’d ki Jüpiter Füzelerinin sökülmesini istemesi var�
Hindistan, İsrail'le 525 milyon dolar değerinde tank-savar füze alım anlaşması imzaladı
Hassas güdümlü füze SOM-J'nin kullanılması için işbirliği anlaşması imzalandı.
Diyarbakır'da oturan Emine-Emrullah Teyfur çiftinin evine gelen 2 kadın, 4 aylık bebeklerini "Sünnet ettireceğiz" diyerek alıp, kayıplara karıştı.
BTK Başkanı Tayfun Acarer, açıklamalarda bulundu.
Aralık ayından itibaren dağıtılmaya başlanacak olan 'Akıllı Kimlik Kartı'yla birlikte, 1976 yılından beri hayatımızda olan mavi ve pembe nüfus cüzdanlarının geçerliliği sona erecek.
Hindistan kendi ürettiği ve nükleer başlık taşıyabilme kapasitesi olan füzenin denemesini bu sefer başarıyla gerçekleştirdi
Kafalarına, evlerine, şehirlerine yağan füzelere, bombalara, ölümlere rağmen Amerikancılık yaftası yine İslamcı örgütlere kalıyordu. Propaganda böyle bir şey işte.
23 milyonluk Suriye nüfusunun yüzde 60'ı iç savaştan doğrudan etkileniyor. Suriye geçici muhalif hükümetinin Milli Eğitim Bakanı uyardı: Sahip çıkılmaz ise bir nesli kaybediyoruz.
Başta ABD olmak üzere, dış güçlerin en büyük korkusunun, Arap ülkelerindeki yönetimlerin İslamiyet’e yönelmeleri ve İslam Birliği oluşturmaları olduğunu ifade eden Fuat Bol, bu korku
Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Lütfü Çiçek, Diyarbakır'da PKK yandaşlarına ders verdi.
Ruh Sağlığı Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ömer Akgül, coğrafyalarının genç nüfusuyla insan gelişim dönemlerindeki ergenlik sürecine ait karakteristik özellikleri gösterdiğini, ace
Gaziantep'te Büyükşehir Belediyesi'nin futbolcu yetiştirmek için 50 milyon lira harcamayla yaptırdığı spor kompleksini yıktılar..
IŞİD ile YPG/YPJ güçleri arasında çatışmaların artması üzerine Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye sınırına füze rampaları yerleştirdi.