Sosyal Medya

YaÅŸam

Diyarbakırlı ailenin bebeği sünnet bahanesiyle kaçırıldı

Diyarbakır'da oturan Emine-Emrullah Teyfur çiftinin evine gelen 2 kadın, 4 aylık bebeklerini "Sünnet ettireceğiz" diyerek alıp, kayıplara karıştı.



Merkez BaÄŸlar Ä°lçesi'nde oturan Emine- Emrullah Teyfur çiftinin evine dün sabah saatlerinde gelen biri tanıdıkları olan 2 kadın, 4 aylık Yunus'u toplu sünnet töreni kapsamında hastanede ücretsiz sünnet ettireceklerini söyledi.

KADINLAR BEBEĞİ ALIP KAYIPLARA KARIŞTI

5 çocuk annesi 31 yaşındaki Emine Teyfur, teklifi kabul edince bebeÄŸini kapının dışında bekleyen kadınlara verdi. Bu sırada kadınlardan biri bebeÄŸin kimliÄŸini getirip getirmediÄŸini sordu. Emine Teyfur'un kimliÄŸi almak için içeri girmesini fırsat bilen kadınlar, bebekle birlikte hızla uzaklaşıp ortadan kayboldu. Dışarı çıkan Emine Teyfur, kadınları ve bebeÄŸini göremedi.

"BEBEĞİMİZİ GERİ GETİRSİNLER"

Tanıdığı kadını cep telofonundan arayan Emine Teyfur, nerede olduklarını sordu,"Hastanedeyiz" yanıtı aldı. Hastaneye giden Emine Teyfur, bebeÄŸinin kaçırıldığının farkına varınca dünyası başına yıkıldı. Gözyaşına boÄŸulan aile, polise baÅŸvurdu. Emine Teyfur, biri tanıdıkları olan iki kadının kapıya gelerek bebeÄŸini toplu sünnet kapsamında hastanede sünnet etireceklerini söylediÄŸini, kendisinin bunu kabul ettiÄŸini anlatarak, "Nüfus cüzdanını almak için eve girince ortadan kayboldular. Biri vasatısıyla tanıdığımız kadını aradık, bize hastanede olduklarını söylediler. Hastaneye gittik, orada onları bulumadık. Allah rızası için yetkililerden kaçırılan bebeÄŸimin bulunmasını istiyorum. Ne olur bize bu acıyı yaÅŸatanlar bebeÄŸimizi geri getirsin" dedi.

"ÇOCUÄžUMU KAÇIRANLAR KAYIPLARA KARIÅžTI"

Diyarbakır EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi'nde temizlik iÅŸçisi olarak çalışan 34 yaşındaki Emrullah Teyfur ise olayı öÄŸrendikten sonra eve geldiÄŸini ve polise baÅŸvurduklarını belirterek,"ÇocuÄŸumu kaçıranlar kayıplara karıştı. Polisten bunları bir an evvel bulmalarını istiyoruz. Allah rızası için 4 aylık bebeÄŸi götürenler ve bize bu acıyı yaÅŸatanlar bebeÄŸimizi geri getirsin istiyoruz" diye konuÅŸtu. Polis ekipleri her yerde, 4 aylık Yunus Teyfur'u kaçıran 2 kadını arıyor.

 EN SON HABER

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.