Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, İsrail medyası tarafından ortaya atılan iddiaları sert bir dille yalanladı.
Yerli otomobil tartışmalarına ilişkin konuşan Bakan Fikri Işık, Saab 9-3'ün fikri mülkiyet haklarının alındığını açıkladı.
Diyarbakır'ın HDP'li Yenişehir Belediyesi'nin, 'çocuk gelinlere' dikkat çekmek için billbordlara astırdığı öğrenilen afiş tepki topluyor. Belediyeye ait Kadın Politikalar Müdürlüğü'
Ülkenin birçok noktasında IŞİD’e karşı operasyonları sürdüren Irak ordusu, ülkenin en büyük petrol rafinerisi olan Beyci kentindeki tesisi geri aldı.
Batı Şeria'da İsrail askerleri ile Filistinliler arasında çıkan çatışmalarda görülmeye başlanan kadınlar, her fırsatta direnişin bir parçası olmak istediklerini dile getiriyor.
Financial Times'ta Irak Şam İslam Devleti örgütünün petrol gelirlerine inceleyen bir araştırma yer alıyor.
İsrail hükümetinin, 1948 Filistin İslami Hareketi'nin lideri Şeyh Raid Salah ve Hareketin Dış İlişkiler Büro Başkanı Yusuf Avavde'ye 1 ay yurt dışına çıkış yasağı getirdiği bildi
İsrail yönetimi, cenaze törenlerinin gösterilere dönüşmesine engel olmak için, Filistinlilerin cenazelerini ailelerine teslim etmeyerek askeri mezarlıklara defnetme kararı aldı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, dün tanıtılan yerli otomobilin Cadillac BLS’nin kopyası olduğu iddiasına ilişkin açıklamada bulundu.
ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Filistin ve İsrail arasındaki son günlerde artan gerginliği yatıştırmak için yakın zamanda bölgeye ziyarete gideceğini açıkladı
Etiyopya'daki Birleşmiş Milletler İnsani İşler Bölgesel Ofisi, ülkede 8,2 milyon kişinin acil insani yardıma muhtaç olduğunu duyurdu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö ile Ankara’ daki saldırının yaşandığı Tren Garı önüne gelerek kırmızı karanfil b�
İsrail işgal güçleri Kudüs'te istediği zaman yol kapatabilecek, taşıma araçlarında ek polis görevlendirilecek ve şüpheli görülen Filistinliler Kudüs'ten sürülebilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fin gazetecinin 'Diktatör' sorusuna 'Diktatörün olduğu bir ülkede böyle bir soru soramazsınız' yanıtını verdi.
Ankara'daki intihar saldırısını araştırmak üzere Devlet Denetleme Kurulu'nu görevlendirdiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, istihbarat zafiyeti yönündeki eleştirilere dair "Muhakkak