Kemal Öztürk- Yeni Şafak
İbrahim Kahveci- Karar
D. Mehmet DoÄŸan- Karar
ABD Başkanı Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine ilişkin açıklama yaptı. Trump, Türkiye ile ABD arasındaki ekonomik ilişkilerileri geliştirmek için ciddi bir potansiyel olduğ
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), adli yargı ve idari yargıda 152 hakim ve Cumhuriyet başsavcı ile savcısının derecesini birinci dereceye yükseltti.
Röportaj: Adalet Çavdar
Belçika'daki sarı yelekliler Valonya Kamu Hizmetleri binasının önüne barikat kurarak çalışanların binaya girmesini engelledi.
Peşaver'de 2014'teki okul baskınından kurtulan Ahmet Navaz, terör ve radikalleşmeye karşı verdiği mücadele nedeniyle İngiltere Başbakanı tarafından "Points of Light" ödülüne layık gö
İsrail polisinin saatlerce kuşatma altına aldığı Mescid-i Aksa'daki Kubbetu's Sahra, kuşatmanın kaldırılmasının ardından tekrar ibadete açıldı.
ABD'nin California eyaletine bağlı Los Angeles kentinde, 32 binden fazla öğretmen ve okul çalışanı greve gitti, 600 bin kadar öğrencinin eğitimi aksadı.
Karabük'te down sendromlu 30 yaşındaki Aynur Dönmez, hayalini kurduğu öğretmenliği, bir grup üniversite öğrencisi tarafından bir okulda yapılan temsili derste gerçekleştirdi.
Türkiye'nin terör örgütlerine yönelik olası operasyonu öncesi Suudi Arabistan'ın Suriye'de büyükelçilik açacağı iddia edildi. Konuya ilişkin Riyad yönetiminden yalanlama geldi.
İngiliz parlamentosu hükümetin Avrupa Birliği ile vardığı Brexit anlaşmasını yarın oylamaya sunuluyor. Ayrılık kararı sonrası alınan istifa kararları sonrası oylamadan ne sonuç çı
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Avro Bölgesi'ndeki ekonomik yavaşlamanın gelecek iki sene boyunca Avrupa’daki şirketler üzerinde finansal baskı yaratmasının beklenmedi�
Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından başlatılan Milli Eğitim Bakanlığı onaylı "Haydi Çocuklar Camiye" etkinliğinden rahatsız olan CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, namaz ve