Fransa ve Almanya, internet devi şirketlerin vergilendirilmesi için ortak adım geliyor
Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın işlem yapmak için girdiği fakat tekrar geri çıkamadığı Suudi Arabistan konsolosluğunun önünde hareketli anlar yaşandı.
Suudi Arabistan konsolosluğunda kaybolan ve öldürüldüğü iddia edilen gazeteci Cemal Kaşıkçı için UMED'den çağrı geldi. Açıklamada 'Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın akıbetinden endi�
Erzurum 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen FETÖ/PDY davasının iddianamesinde terör örgütünün iletişim hileleri yer aldı. İddianamede, mesajlaşma uygulamalarındaki sahte ve gerç
Yemen hükümeti, Husilerin başkent Sana'da bir grup kız öğrenciyi kaçırmasına tepki gösterdi. Konuya ilişkin Birleşmiş Milletler'den (BM) destek bekledi.
İskoçya Bölgesel Yönetimi Başbakanı Nicola Sturgeon, ikinci bir referanduma dönük bir teklifin parlamento önüne gelmesi halinde buna destek vereceklerini belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili "Bunun ülkemizde olması çok üzücü. İnşallah arzu etmediğimiz durumla karşı karşıya kalmayız. Bu işin takibindeyim. S
Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Suudi Arabistan Krallığı İstanbul Başkonsolosluğu'nda resmi bir kaynak, Reuter
İtalya Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Matteo Salvini, "Limanları kapattığımız gibi havaalanlarını da kapatıyoruz." diyerek, diğer Avrupa Birliği (AB) ülkelerinden mülteci
Kuzey Kore lideri ile görüşen Pompeo, nükleer temalı görüşmelerin olumlu yönde geliştiğini ifade etti.
PKK'lı teröristlerin Diyarbakır, Şırnak ve Mardin'de tahrip ettiği camilerden 120'si, yapılan restorasyon ve inşa çalışmalarıyla yeniden ibadete açıldı.
Türk-Arap Medyası Derneği Başkanı Kışlakçı, “Kayıp Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı öldürüldü.” dedi.
Tartışmalara neden olan McKinsey şirketinin Türkiye'de daha önce yaptığı faaliyetler neler?
Bosna Hersek'te kanton, entite ve ulusal parlamentolarla Devlet Başkanlığı Konseyi üyelerinin belirleneceği seçimler için kayıtlı 3 milyon 352 bin 933 seçmen sandık başına gitti.
Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. Demir, Kanal 7'de Mehmet Acet'in sunduğu 'Başkent Kulusi' programında önemli açıklamalarda bulundu.