İsrail'in, Suriye ile arasındaki Golan Tepeleri'nde ateşkes hattını geçerek büyük iş makinalarıyla siper kazdığı iddia edildi.
İtalya Dışişleri Bakanı Gentiloni, De Mistura ve Hicab ile bir araya geldi. Gentiloni, "Suriye’nin geleceğinde Esed’in liderliği olamaz" dedi. MYK Başkanı Hicab ise, "Müzakere masasına d�
DW Washington muhabiri Ines Pohl, olayın ırkçı kavramların Trump tarafından dillendirildiği seçim kampanyasına denk geldiğine dikkat çekiyor.
Daha önce dağa çıkarak kendisi ile röportaj da yapan Hasan Cemal, PKK'nın üst düzey yöneticilerinden biri olan Bahoz Erdal'ın öldürülmesi hakkındaki sessizliğini bozdu.
Destek Yatırım Menkul Değerler Araştırma Müdür Yardımcısı Çekcen, "AB'nin yeni şoklarla dağılma ihtimalinin her yeni gelişme ile birlikte artıyor" dedi.
Şanlıurfa’da bir gencin Suriyeliler tarafından gasp edilmesinin ardından mahalle sakinleri Suriyelilere tepki gösterdi.
Milli Eğitim Bakanlığı, lise kademesinde okutulan 110 ders kitabından 95'ini inceleyerek güncelleme yaptı, güncellenen kitaplar 2016-2017 öğrencilere verilecek.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu sonrası basın açıklaması yapıyor.
DAEŞ, 5 futbolcuyu şeriat kurallarına uymadıkları gerekçesiyle kafasını keserek idam etti.
Hakkari’de dün gece yarısı art arda iki patlama meydana geldi. Askeri kışlanın bulunduğu mahallede meydana gelen patlamalarda ölen ve yaralanan olmazken, bölgeye çok sayıda zırhlı araç
Kirmanşah eyaletinde milletvekili Felahetpişe içinde bulunduğu araca ateş açılması sonucu yaralandı.
Hizbullah, Suudi Arabistan'ın terör listesini gözden geçirmesini isteyerek kendisinden çok Nusra ve El Kaide'ye odaklanması gerektiğini öne sürdü
Kalkınma Bakanlığı, özel sektörün tamamlayamadığı veya atıl durumda bıraktığı tesisler hakkında envanter çalışması başlattı.
Hindistan'ın işgal altında tutuğu Keşmir'de Hizbul Mücahidin yöneticisinin öldürülmesi üzerine başlayan gösterilerde şu ana kadar 23 kişi hayatını kaybetti.