Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Sekreteri Ali Karadaği, Mısır'da alınan idam kararlarına sert tepki gösterdi.
Muş halkı Peygamberlik iddiasında bulunan İskender Evrenseloğlu'nun propagandasının yapıldığı konferansa tepki gösterdi.
MEB TEOG puanları ile okul notlarını karşılaştırınca 40 ilde 200 okulun, öğrencilerine ‘şişirilmiş not’ verdiğini saptadı
Rusya bütçesi 2015’in ilk 5 ayında 1,05 trilyon ruble (19,2 milyar dolar) açık verdi.
AK Parti'de koalisyon seçeneklerine ilişkin istişarelerde son haftaya giriliyor. AK Parti'de ibrenin MHP'yi gösterdiği belirtiliyor.
AK Parti'den tekrar aday gösterilmeyince eşinin başını açtığı iddia edilen Rifat Sait, eşinin başını açma tarihini verdi.
Suriye'de sözde Kürtlerin hakkını savunduğunu iddia eden ve Beşşar Esad rejimiyle beraber hareket eden PKK/HDP uzantısı YPG, İslam'a olan düşmanlığını bir kez daha gözler önüne serd
Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) tarafından aranan Sudan Devlet Başkanı Ömer Beşir için Güney Afrika’da bir mahkeme ülkeden çıkışının engellenmesi yönünde karar verdi.
Seçim sonrasında koalisyon formüllerinde Meral Akşener'in isminin sık sık ön plana çıkarılması parti içinde rahatsızlığa neden oldu. Bahçeli, Akşener isminin sık sık telafuz edilmes
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair merak edilen sorulara yanıt verdi.
HDP ile MHP arasında süren polemiğe HDP'li vekil Sırrı Süreyya Önder'de dahil olarak MHP'li Semih Yalçın'a cevap verdi.
CHP’den ayrılıp Anadolu Partisi’ni kuran Emine Ülker Tarhan, 7 Haziran seçiminde aldığı düşük oydan sonra partisiyle devam etme kararı aldı.
28 Şubat davasına bakan Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızları Sümeyye Erdoğan ve Esra Albayrak'ın katılma taleplerini kabul etti, eski başbakan Tansu Çiller'i
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP'nin eski genel başkanı ile Milletvekili Baykal görüşmesi sona erdi. Baykal, görüşmede Erdoğan ile Türkiye'nin önündeki sorunları konuştuklarını söyledi
Gaziantep'te, 3 yaşındaki kız çocuğunu taciz edip yaraladığı iddiasıyla tutuklanan sanık 50 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Hakim, kararı ilk duruşmada verdi.