İstanbul Mali Suçlarla Şube Müdürlüğü, İstanbul merkezli 4 ayrı ilde düzenlediği operasyonla yüz milyonlarca liralık sahte para basan kalpazan şebekesini çökertti.
Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kamulaştırma yapılmadan Türkiye’de ilk kez denize dolguyla yapılan Ordu-Giresun Havalimanı’nın karaya yapılmaktan çok daha ucuza mal olduğunu söyledi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bütçesinin görüşmelerinde protesto vardı. CHP'li Adnan Keskin yüksek vergileri protesto eden pankartının yanına birer şişe şarap ve mazot koydu
Geçtiğimiz yıl seçimle iktidara gelmiş hükümete darbe yapan Mısır cuntası, kendisi gibi Libya'da darbe planları yapan Hafter'e destek veriyor.
Kobani’de IŞİD ile YPG, peşmerge ve ÖSO güçleri arasındaki çatışmalar kentin doğusunda hâkim bir noktada bulunan Mıştenur Tepesi ve çevresinde yoğunlaşıyor. YPG tepenin büyük kıs
İstanbul merkezli yasadışı dinleme soruşturması kapsamında tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 9 polis serbest bırakıldı.
Göç uzmanlarına hazırlatılan tasarı, AB ile Türkiye arasında 1980'de imzalanan ve Türklere serbest dolaşım hakkı veren Ortaklık Konseyi Kararı’ndan doğan hakların yasal çerçeveye ot
İngiliz hükümetinin Gazze politikasından dolayı geçen Ağustos ayında devlet bakanlığı görevinden istifa eden Sayeeda Hussain Warsi, "Cumhurbaşkanı Erdoğan istifamdan sonraki zor günler
II. Abdülhamid’in rüyası haline gelen Filyos Limanı’yla ilgili Kalkınma Bakan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan müjdeyi verdi. Ceylan, Filyos Limanı’nın üç yıl içinde
Alman parlamenterler Meclis'te terör örgütü PKK'yı sembolize eden paçavrayı açarak ülkelerindeki PKK yasağını protesto etti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Avustralya'da açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, "Bedelli askerlikte değerlendirmemiz sürüyor" dedi.
Sınır ihlalinde bulunan Ermenistan helikopteri düşürülmüştü.
Enerji Bakanı Yıldız, Meclis Plant Bütçe Komisyonu'ndaki tartışmalar sırasında Soma kazasından sonra istifasını sunduğunu, bunu bir kez daha yapacağını söyledi
IŞİD’in sosyal medya hesabından yayınlanan ve IŞİD lideri Ebubekir El Bağdadi’ye ait olduğu iddia edilen ses kaydında Bağdadi, “Koalisyon güçleri korkak, güçsüz ve çaresiz” dedi.
CHP’den istifa eden Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan’ın, bugün saat 13.30’da yeni bir siyasi parti kuruluşu ile ilgili İçişleri Bakanlığı’na başvuruda bulunacağı belirtildi.