Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, İsrail'i Gazze Şeridi'ne yeni bir savaş açması halinde doğacak sonuçlar konusunda uyardı
Şırnak'ın Cizre ilçesinde devam eden operasyonlarda seyir halindeki zırhlı aracın geçişinde meydana gelen patlamada 3 uzman çavuş şehit oldu, 1 polis ve 1 uzman çavuş yaralandı.
İçinde HDP'lilerin de olduğu Demokratik Toplum Kongresi bileşenleri "öz yönetim"i tarif eden bir deklarasyon yayımladı. Oluşturulacak özerk bölgelerde, eğitimden sağlığa her hizmetin ö
Gazeteci Baransu'ya, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle 105 gün karşılığı 3 bin 150 lira adli para cezası verildi.
IŞİD'in başındaki isim Ebu Bekir El Bağdadi sosyal medya üzerinden bir ses kaydı yayınladı.
Irak'taki terör örgütü DAEŞ'in, Musul'un Başika kasabasında Türk askerleri tarafından eğitilen birliğe saldırdığı belirtildi.
Genel seçim sonucunu bilen tek anketçi olan Adil Gür, hendek siyasetini devam ettirmesi halinde HDP'nin bölüneceğini söyledi.
Ertuğrul Özkök, Demirtaş'ın Kürdistan açıklamalarını "Sana hain demiyoruz ama bizi hayal kırıklığına uğrattın" sözleriyle eleştirdi.
Doğu ve Güneydoğu'da jandarma ve polisin teröre karşı kol kola görev yapması PKK'yı bitirme noktasına getirdi.
Rusya Devlet Başkanlığı elçisi Aleksandr Lavrentiyev başkanlığındaki Rus heyet Suriye krizinin çözümü gündemiyle İsrail'e gitti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Birlik Vakfı 30. Yıl'ı dolayısıyla düzenlenen programa birlikte katıldı. Salona birlikte giren ikili, büyük alkı�
Türk hackerler Rusya'ya tarihin en büyük siber saldırısını gerçekleştirdi.
Sur ilçesinde güvenlik güçlerine atılan roketatar mermisinin isabet ettiği hastanenin çatısında hasar oluştu
Acil servislerde yoğunluğa neden olan bazı kişilerin başvuru gerekçeleri şaşırtıyor. ATUDER Başkanı Prof. Dr. Cander, "Nabzını dinleyip, 'Kalbim 5 dakikadır atmıyor' diye acil servise
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 13 yıllık dönemde eğitim ve kültürde istedikleri ilerlemeyi kaydedemediklerini söyledi. Gülen Cemaati ile mücadeleye vurgu yapan Erdoğan, "Bu şer şebekesinin en �