Güney Kore, Kuzey Kore'ye ait tanımlanamayan bir cismin sınırı ihlal etmesi üzerine uyarı ateşi açtığını açıkladı.
Norveç Dışişleri Bakanı Brende, Suriye'de insanların yemek bile bulamasının savaş suçu olarak tanımlandığını söyledi.
Rus jetleri, Suriye'nin Lazkiye kırsalındaki Türkmendağı'na saldırı başlattı.
Adana'da terör örgütü IŞİD'e katılmak için Suriye'ye gitmek isteyen yabancı uyruklu 13 kişi ile onlara aracılık eden 4 Türk yakalandı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde Nişantaşı'nda bulunan bir apartmanın en üst katındaki daireye baskın düzenledi. Operasyonda
Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.
İran, Basra Körfezi'nde gözaltına aldığı 10 Amerikalı denizciyi serbest bıraktı
İran Devrim Muhafızları'ndan Ali Fedevi, ABD botlarının anvigasyon sisteminin bozulduğunu açıklarken İranlı bakan Zarif özür talep etti
Batı Teksas türü ham petrolün (WTI) varil fiyatı, Aralık 2003'ten bu yana ilk kez 30 doların altına inerek 29,95 doları gördü.
Sultanahmet Meydanı'nda dünkü canlı bomba saldırısının hemen öncesinde saldırganı fark eden turist rehberi Sibel Şatıroğlu'nun gruba kaçın diye bağırması daha fazla can kaybının o
Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi bir önceki aya göre yüzde 0,2 arttı.
İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırısında bir kişinin hayatını kaybettiği üç kişinin ise yaralandığı bildirildi.
Pakistan'ın Kuetta kentindeki aşılama merkezi yakınlarında meydana gelen patlamada 14 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi yaralandı.
HAMAS, İstanbul Sultanahmet'te gerçekleştirilen ve 10 kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan saldırıyı kınadı.
Adalet Bakanı Bozdağ, Beyazıt Öztürk'ü özür dilediği için eleştiren Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Çocuk katilleri kim?' diye sordu.