PKK'lılar bina iç duvarlarındaki sıvaları kazıyıp biriketlerin içine patlayıcı yerleştirerek yeniden sıvayarak kapatıyor ve uzaktan kumanda ile patlatıyor
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Türkiye'de artık devleti, milletten koruyacak bir anayasa değil, milletin istediği istikamette devleti şekillendirecek bir millet anayasasına ihtiyaç olduğu
Azerbaycan ordusu, devam eden çatışmalarda Ermeni güçlerin komuta karargahını imha etti.
İran, Latin Amerika devletleri ile ortak tatbikatlar planlıyor.
Nusaybin'de güvenlik güçleri, terör örgütünün çocuk parkının önüne bomba tuzakladığını tespit etti.
Fiziksel özellikleriyle dalga geçme, isim takma, dışlama, şiddet... Okullarda çocukların birbirine yönelttiği bu davranışlara akran zorbalığı deniyor. Okullarda farkedilmeyen ve önemsen
Diyarbakır Çınar'da meydana gelen saldırıyı planlayan terörist yine Güneydoğu'da eylem hazırlığında.
Düzce İl Başkanı’na saldırıda AK Parti’yi suçlayan CHP’nin, saldırıyı gerçekleştiren CHP’liyi, saldırıdan 5 gün sonra apar topar “ihraç” ettiği ortaya çıktı.
Talebin, FOX ana haberdeki bir görüntü üzerinden gündeme geldiği öğrenildi
Terör örgütü PKK'nın saldırıları nedeniyle yaşamın kesintiye uğradığı il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlardan Ankara'ya şikâyet yağıyor.
Türkiye'nin Avrupa Birliği'yle (AB) vardığı anlaşma çerçevesinde göçmenlerin Yunanistan'dan Türkiye'ye iadesine başlandı. Toplamda 131 göçmeni taşıyan iki tekne Midilli Adası'ndan İ
Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında devam eden çatışmalarda Azerbaycan ordusundan üç asker şehit oldu.
Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da 2 bin 500 kişinin aynı anda namaz kılabileceği cami, vatandaşların hizmetine açıldı.
Nusaybin'de şehit düşen Uzman Çavuş İbrahim Akdemir'in cenazesi, memleketi Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde toprağa verildi.
Yeni çadır kent kurulması çalışmalarına karşı çıkan, HDP'lilerin de aralarında bulunduğu grup ortalığı savaş alanına çevirdi.