Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü taşrada istihdam edilmek üzere 5 asistan, 60 stajyer hava trafik kontrolörü alacak.
Kandil'deki, PKK’nın kadın teröristleri, ‘kırmızı fularlı kız’ olarak bilinen Ayşe Deniz Karacagil’i himaye ettiği gerekçesiyle, Murat Karayılan’a isyan bayrağı açtı.
Kurultay kararı çıkmasının ardından Devlet Bahçeli'nin nasıl bir hamle yapacağı merak edilirken ilk hamle dün geldi. 16 il ve ilçe teşkilatı kapatıldı
Güvenlik güçleri, Kandil Dağı ile Yüksekova’da çatışan kırsalda yetişmiş teröristler arasında geçen telsiz görüşmelerini tespit etti.
Bakan Bozkır, AB'nin vize serbestisini vermemesi halinde geri kabul anlaşmasını feshedeceklerini söyledi
Hayatımızın en az 20 yılı eğitim ve iş sınavları adına çalınıyor; değiyor mu?
İntiharla ilişkilendirilebilen bir başka anlam da bu kişinin dert başa geldiğinde Allah’a itaatten kaçan bunalımlı durumudur.
İnsana güven, Allah’a güvenin teminatıdır…
Pazartesi günü Kamerun’a gitmek için Nijerya'dan yola çıktıktan sonra korsanlar tarafından kaçırılan 6 Türk denizci hakkında korsanların fidye için araması bekleniyor.
BM Suriye Özel Temsilcisi De Mistura, önceliğin yeni anayasa, geçiş sürec, ve geçiş yönetimi olduğunu söyledi
Dİyarbakır'da DBP'ye ait binalarda ve yöneticilerinin evinde arama yapılırken İl Eşbaşkanı Ali Şimşek gözaltına alındı
Afganistan'da Faryab ve Cevizcan'da düzenlenen saldırılarda 25 kişinin öldüğü bildirildi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ile görüşmesinin ardından, "İslami Yakınlaşmaya İlişkin Ortak Bildiri" başlıklı bir metin yayınla
Adana'da düzenlenen operasyonda 11 kişi Nusra cephesiyle bağlantılı olduğu iddiasıyla gözaltına alındı
Bu, yıllardır kanayan, toplumun geniş kesimlerini rahatsız eden bir yara! Altı minare, üstü şişhane, garip, anlaşılmaz bir durum!