İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'nin kuzeyinde avlanan 2 Filistinli balıkçıyı gözaltına aldığı bildirildi.
Katar'ın Ankara Büyükelçisi Al-Şafi, “Esed rejimi sona erdi. Rusya şunu anlamalı ki şimdi bütün olanlar başkasından çok kendisine zarar veriyor, özellikle Suriye halkının gözünde."
AB ile ABD arasında imzalanması öngörülen anlaşma Roma’da protesto edildi
Uluslararası ilişkiler uzmanı ve siyasi danışman Ali Hüseyin Bakir, Obama yönetiminin "eylemsizlik" üzerine inşa ettiği Suriye politikasının arkasındaki stratejik hedefleri ve izlenen pol
Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, ülkenin bir yıllık kan ihtiyacının 2 milyon ünitenin üzerinde olduğunu belirtti.
Suudi Arabistan Kralı Selman, petrol, hac ve ticaret bakanlarını görevden aldı.. Hac Bakanlığı'nın adı "Hac ve Umre Bakanlığı" oldu.
Çin'de 242 milyon yıl önce yaşamış bir deniz sürüngenine ait fosil bulundu. İskoçya'daki Ulusal Müze'den Paleontolog Dr. Fraser, "Bu bilinen ilk vejeteryan deniz sürüngeni olabilir." dedi
Şırnak İdil’de 8 yaşında Müslüm İlhan'ın bahçede bulduğu patlayıcıyla oyunu, ölümüne neden oldu.
Brennero Sınır Kapısı'nda göstericilerle İtalyan güvenlik görevlileri arasında arbede çıktı. Olaylarda 4 polis yaralandı, 5 kişi gözaltına alındı
Amerika Birleşik Devletleri'nin Irak'ta askeri eğitmen olarak görev yapan askeri öldürüldü. Savunma Bakanlığı askerin, savaş dışı hizmet sırasında öldürüldüğünü iddia etti.
Anneler gününde teşekkürü belki de en çok hak edenler ömürlerini engelli çocuklarına adayanlar... Onlar, halen bir bebek gibi büyüttükleri çocuklarını bir nimet, bir hediye olarak gör
Lübnan'da yarın başlayacak olan yerel seçimlerde Sünni ağırlıklı Müstakbel grubu ile farklı görüşteki gençleri biraraya getiren yeni Beyrut Medineti partisi yarışacak
MHP’nin genel başkan adaylarından eski Iğdır MHP Milletvekili Sinan Oğan, Yargıtay’ın 15 Mayıs’taki kurultay kararını onayladığını söyledi.
NATO öncülüğündeki koalisyon, Afganistan güvenlik güçlerinin üniformasını giyen iki saldırganın, iki koalisyon askerini öldürdükten sonra öldürüldüğünü açıkladı.
Londra'nın ilk Müslüman belediye başkanı olarak tarihe geçen Pakistan asıllı Sadiq Khan'ın konuşması sırasında ırkçı bir siyasetçi tarafından protesto edildi