Abdullah Yıldız- Yeni Akit
Leyla İpekçi- Yeni Şafak
İsmail Kılıçarslan- Yeni Şafak
Fransa'nın Strazburg kentinde eylem yapan terör örgütü PKK yandaşları, Avrupa Konseyi binası ve polise saldırdı.
ABD Hazine Bakanlığı, Venezuela devlet petrol şirketi PDVSA'ya yeni yaptırım uygulama kararı aldığını açıkladı.
Avusturya'da aşırı sağcı hükümet, mültecilere yönelik "sokağa çıkma yasağı ve güvenlik hapsi" gibi sert uygulamaları hayata geçirmeye hazırlanıyor.
İzmir'de adaylığı düşürülen Balçova Belediye Başkanı ve CHP'nin Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Çalkaya'nın itirazı İl Seçim Kurulu tarafından reddedildi.
Venezuela Ordusu, Kolombiya sınırındaki kontrol noktasına saldırı düzenlendiğini açıkladı. Saldırının kısa sürede püskürtüldüğü bildirildi.
Lübnan Başbakanı Saad el-Hariri: 'İngiltere zaten Hizbullah'ın askeri kanadını terör listesine almıştı. Şimdi de siyasi kanadını eklemiş oldu. Bu konu Lübnan'ı değil, İngiltere'yi i
Mısır'da Müslüman Kardeşler örgütüne karşı hukuksuz yargılamlar ve idam cezaları sürerken Müslüman Kardeşler örgütü ilk defa ''silahlı direniş'' ifadeleri kullandı. Müslüman Ka
Seçilmiş Cumhurbaşkanı Mursi'ye yaptığı darbeyle göreve gelen Sisi’nin idam kararları protesto edilecek.
Suriye'de siyasi çözüm sürecine gidiş konuşulurken Esed rejiminin hapishanelerinde tutulan muhalifler ve muhalif komutanların durumu tartışma konusu olmaya devam ediyor. Son olarak Şeyh Fadi
AB Komisyonu Sözcüsü Kocijancic, 'Venezuela'ya askeri müdahaleden kaçınılmalı.' dedi.
Mısır’da düzenlenen Arap-AB zirvesinde bazı AB ülke liderlerinin idam eleştirilerine ve ölüm cezalarının durdurulması taleplerine çok kızdı. Sisi, “Avrupalılar bize insanlığımız
Rus enerji şirketi Gazprom'un başkan yardımcıları Aleksandr Medvedev ve Valeriy Golubev’in görevlerinden ayrıldıkları bildirildi.