Türkiye'nin Rus uçağını düşürmesinin ardından bu ülkeye giden Türk vatandaşları geri gönderilmeye devam ediyor.
Sevgi bizi muhabbete taşır. Muhabbet ise beraberliğin teminatı olur. Muhabbet bir sıcaklık oluşturur ve varlığın varlık sahasına çıkışına yaradığı gibi bir ilişkinin de varlık sa
Türkiye'nin Suriye sınırındaki hava ihlali nedeniyle SU-24 uçağını düşürmesinin ardından Rusya'dan yeni açıklamalar geldi. Rusya Devlet Başkanı Putin Suriye'deki askeri üslerine S-300
Rusya, S-300 benzeri hava savunma sistemine sahip Fort ile donatılan 'Moskova' isimli kruvazörü Türkiye'ye 60 kilometre mesafedeki Suriye'nin Akdeniz'deki liman kenti Lazkiye açıklarına gönder
Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Ülkemizin, güvenliğini teminat altına almak için ne gerekiyorsa yapacağımızdan bütün dünyanın haberdar ve emin olması lazım" dedi.
Projede uygulama alanı, Tarihi Yarımada olarak kabul edilen eski Eminönü ilçesinin sınırları olarak belirlendi.
Filistin, Gazze Şeridi'nde Osmanlı dönemine ait madeni para bulunduğu bildirildi.
Mali'de bir otele baskın gerçekleştiren ve yüzlerce kişiyi rehin alan örgütün El Kaide bağlantılı El Murabitun olduğu açıklandı.
HDP'li Leyla Zana, “Büyük Türk milleti” yerine “Büyük Türkiye milleti” dediği için milletvekili yemini geçersiz sayıldı. Oysa ilk olarak 2011’de daha sonra ise Deniz Baykal’ın Meclis
Aselsan’ın alçak ve orta irtifa füzeleri Hisar A ve Hisar O’nun devamı olacak Türkiye’nin milli uzun menzilli füzesi hazır.
Meclis'teki yemin törenini geçici Başkan sıfatıyla yöneten CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, yemin öncesi besleme konusunda "Besmele ile başlıyorsa, daha kuvvetli yemin ediyor, demektir"
PKK Yürütme Komitesi Üyesi Duran Kalkan, bu kış döneminin final niteliğinde bir mücadeleye sahne olacağını söyledi.
TBMM eski başkanı, AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana'nın dün TBMM'de yaşanan yemin kriziyle ilgili konuştu.
Paris'teki saldırıların son aylarda Avrupa gündemini bir hayli meşgul eden sığınmacılar krizini daha da ağırlaştırmasından endişe ediliyor.
HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana'nın Meclis'te yeminine başlamadan önce kullandığı Kürtçe ifade, Meclis tutanaklarına "...(x)" şeklinde geçti.