Ne adları ne de cemaatleri var. Umutla çıktıkları yolculuk Çeşme, Didim ve Kuşadası açıklarında son buldu. Hayatını kaybeden 9 Suriyeli mültecinin cenazesi İzmir Bayraklı’daki kimses
Başbakan Ahmet Davutoğlu, tepki çeken bildiriyle ilgili akademisyenlere seslenerek sert eleştirilerde bulundu.
Eski ABD Savunma Bakanı Hagel, Obama yönetimini Suriye politikası bakımından sert bir dille eleştirdi.
Suriyeli muhalif gruplardan bazıları Suriye'de sivillere yönelik saldırılar ve katliamlar devam ederken siyasi görüşmelere katılmayı reddettiklerini belirten ortak bir bildiri yayımladı
Yeni düzenlemeyle yapılacak gökdelenlerde silueti ve tarihin dokusunu bozmama şartı getirilecek
Rusya’da Türkiye’den gelen tavuk kıymasında, izin verilenden fazla antibiyotik belirlendiği gerekçesiyle 23 ton tavuk geri yollanacak.
Ulusal İstihbarat Direktörü James Clapper'ın kişisel elektronik posta hesabının bir internet korsanı tarafından ele geçirildiği bildirildi.
Güneydoğu'da PKK'ya başlatılan operasyonlar biter bitmez asker çekilecek ve operasyon bölgelerinde polis kalacak.
IŞİD'e mensup olduğu iddia edilen bir militanın polisi arayarak hakkında yakalama kararının olup olmadığı sorduğu öne sürüldü...
Canlı bombayla beraber İstanbul’a gelen 4 kişinin de aralarında olduğu 7 Suriyeliyi gözaltına aldı.
Sultanahmet’i kana bulayan IŞİD’li canlı bomba Nabil Fadlı’nın Suriye’deki ailesine Yeni Şafak ulaştı. Oğullarının iki yıl önce IŞİD saflarına geçtiğini söyleyen aile, “IŞİD�
Altındağ ilçesinde bir grubun zarar verdiği iş yerinde olay yeri incelemesi yapan polis memuru, tekrar olay yerine gelen saldırganlardan birinin silahını ateşlemesi sonucu göğsünden vurula
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, terörle mücadeleyi devletin katliamı olarak gösteren bildiriye sert tepki gösterdi.
Suriyeli muhalif gruplardan bazıları Suriye'de sivillere yönelik saldırılar ve katliamlar devam ederken siyasi görüşmelere katılmayı reddettiklerini belirten ortak bir bildiri yayımladı.
Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo, cesedi Bodrum sahiline vuran 3 yaşındaki Suriyeli Aylan Kurdi karikatürü nedeniyle bir kez daha eleştiri oklarının hedefi oldu.