Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Kıbrıs müzakerelerine ilişkin, "Türk toplumu garanti altına alınmadan Türkiye güvenlik ve garantiler konusunda geri adım atmayacaktır. Bu konudaki pozisy
ABD'nin, 2017-2026 yıllarında nükleer gücünü geliştirmek ve güncellemek için 400 milyar dolar harcayacağı tahmin ediliyor.
ABD Ankara Büyükelçiliği'nden AK Parti'li yöneticiler Orhan Mercan ve Aydın Ahi'nin PKK'lı teröristlerce öldürülmesine ilişkin açıklama yapıldı.
Sağlık Bakanlığı, Manisa'da toplu asker asker zehirlenmeleriyle ilgili olarak, yemekte mikroorganizma tespit edildiğini duyurdu.
Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde okul müdürünün kamyonetine yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etti. Olayda can veya mal kaybı yaşanmazken, okulun eski müdürü ile eniştesi göz
Almanya'nın terör örgütleri PKK ve FETÖ üyelerinin Türkiye'ye iadesine karşılık vermemesi ve teröristlere kol kanat germesi iki ülke arasındaki ilişkileri gerdi.
Belçika'nın Flaman bölgesi hükümeti, "FETÖ üyelerinin hedef alındığı" gerekçesiyle ülkedeki en büyük cami Fatih Camisi'ni tanımadığını açıkladı.
Katar, Suudi Arabistan ve diğer körfez ülkelerinin sunduğu 13 maddelik listeye cevabını verdi. Talep cevabı Kuveyt'e teslim edildi.
Suudi Arabistan'da yayın yapan Al Jazirah gazetesi yazarlarından El Anzi, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'i İslam'da Allah'la ilişkilendirilen sıfatlarla anınca infial yarattı. Gaze
Sosyal medyada son günlerde İstanbul otelleri ile ilgili garip bir iddia dolaşıyor... O iddiaya göre otellerde kapasitelerinin 3-4 misli müşteri bulunuyor... İstanbul Valiliği bu söylenti ü
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Türkiye’deki baraj projelerini eleştirdi.
Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abzulaziz, Körfez'de devam eden Katar krizi nedeniyle G20 zirvesine katılmayacağını açıkladı.
Burası bir üniversitenin veya teknoloji şirketinin Ar-Ge Laboratuvarı değil, Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi proje laboratuvarı...
ABD'nin Maine ve New Jersey eyalet yönetimleri, bütçelerini meclisten geçirememeleri nedeniyle acil hizmetler dışındaki birçok hizmeti geçici olarak durdurdu.
9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel'in yeğeni Murat Demirel'in sahibi olduğu Egebank'ın bağlı olduğu Üniversal Yatırım Holding'de sadece 1 ay çalışan muhasebeci Sezai Paslı bu gü