İsrail’de yapılan bir ankete göre, İsraillilerin yüzde 53’ü saldırıda bulunduğu iddia edilen Filistinlilerin, yakalansalar bile öldürülmelerini destekliyor.
Mısır Savunma Bakanlığı, ekim ayı içerisinde Gazze sınırındaki 31 tünelin yıkıldığını açıkladı
Rus Hava Kuvvetleri'nin Suriye'deki saldırıları, ülke içinde yeni sığınmacı akınına neden olurken, bombalardan kaçan binlerce Suriyeli için yeni kamplar oluşturuluyor.
Beşinci yılına giren Suriye iş savaşı, rejimin kimyasal silah kullanması ve dış güçlerin savaşa katılması gibi birçok dönüm noktası içeriyor.
Ankara'da hakkında uzaklaştırma kararı olan kişi, 5 yıl önce boşandığı kadını çocuğunun gözü önünde tüfekle vurdu.
Göç akınının yoğun olduğu bazı Yunan adalarında, ölen sığınmacıları defnedecek yer kalmadığı bildirildi.
Sultan Abdülhamid zamanında devletin otuz küsur sene boyunca idare merkezi olan Yıldız Sarayı, Cumhurbaşkanlığı’na tahsis edilecek ve ciddî bir restorasyonun ardından “Cumhurbaşkanlığ
Hamas yöneticisi Heniye, Mısır'ın balıkçılara ateş açmasını Filistin halkının kanını küçük görmek olarak nitelendirdi
Myanmar'da ülkenin kaderini belirleyecek genel seçimlerde Arakan eyaletinde halk sandık başına gidemeyecek.
1 Eylül’de Suriye sınırında bir Türk askerinin kaçırılmasıyla ilgili IŞİD’in Türk emiri ‘Ebubekir’ kod adlı İlhami Balı’nın IŞİD güçlerini yönettiği belirlendi.
Kürt sorununun çözümünde yeni aktörler devreye girecek. Yeni muhatap, halk ve toplumun farklı kesimleri olacak.
Uluslararası Mülteci Hakları Derneği çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak ‘Mülteci dramı’na dikkat çekmek ve sorunları çözebilecek kadroların yetişmesi amaçlı oluş
Canon’un ön yargılarla ilgili yaptığı deneyde bir aktör, 6 farklı fotoğrafçıya 6 farklı kişi olarak tanıtıldı ve sanatçılardan onun portre fotoğrafını çekmeleri istendi. Ön yarg
Antalya'da 15-16 Kasım'da yapılacak G20 zirvesinde Belek, havadan ve karadan abluka altına alınıyor.
Rusya, 224 kişinin öldüğü uçak kazası sonrası seferlerin durduğu Mısır’ın tatil beldesi Şarm El Şeyh’teki 78 bin vatandaşının ülkeye geri dönebilmesi için 44 uçak tahsis etti.