İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada Tuzla’daki kokunun sebebi “Atıksu kolektör hattına kaçak deşarj edilen kimyasal atıktan kaynaklandığı tespit edilmiştir” deni
PKK ile Suriye’nin üçte birini işgal eden ABD, yeni bir terör örgütü kurdu. Yeni Suriye Ordusu (Ceyş el Suriye el Cedit) adı verilen örgüt için Haseke ve Deyrizor’da üç terör kampı o
Cumhurbaşkanı Erdoğan istedi, Sudanlı mevkidaşı El Beşir, Osmanlı’nın Kızıldeniz’deki stratejik üssü Sevakin Adası’nı Türkiye’ye tahsis etti. Adayı Türkiye ihya edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "'Sevakin Adasını bize belli bir süre tahsis etseniz de biz bu adayı aslına uygun olarak yeniden inşa ve ihya etsek.' Ömer El-Beşir kardeşim 'tamam' dedi." ifadeleri
Myanmar hükümetine, Arakanlı Müslümanlara yönelik 'sistematik insan hakları ihlallerine ve askeri operasyonlara son vermesi' çağrısı yapan karar 10'a karşı 122 'evet' oyuyla kabul edildi.
İsviçre Konfederasyonu Başkanı Doris Leuthard, İsviçre ve Avrupa Birliği (AB) ilişkilerini netleştirmek için referandum düzenlenmesinin faydalı olacağını söyledi.
Tweetleriniz büyük bir ihtimalle sizin sesinizi asıl duyurmak istediğiniz karşıt görüşlü insanlar tarafından görülmüyor.
Ersin Çelik Gerçek Hayat'a yazdı...
Körfez krizinin ablukayla sınırlı olmadığı, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin Katar Emiri’ni devirip yerine Londra’daki yeğenini getirmek istedikleri ortaya çıktı.
Bursa'nın Gemlik ilçesinde deprem riski altında bulunan yerleşim yerlerinde yaşayanların daha güvenli bölgeye nakledilmesiyle ilgili düzenleme beğeni topladı.
Yunanistan’da anarşist Ruvikonas grubu, İsrail’in Atina Büyükelçiliğine boyalı saldırı düzenledi.
TÜSİAD: Son KHK'nın düzeltilmesini ve OHAL şartlarının geride kalmasını temenni ediyoruz.
Mahir Ünal KHK'nın tartışılan maddesi hakkında konuştu. Mahir Ünal düzenlemenin sadece 15 Temmuz ve 16 Temmuz günlerini kapsadığını söyledi. Ünal, "Burada yer alan terör eylemleri iba
Eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül, tartışmalara neden olan 696 sayılı KHK ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Gül "Hukuk diliyle bağdaşmayan muğlaklık, hukuk devleti a
Sudan Tarım ve Orman Bakanı Abdullatif Ahmed Mohamed Ijaimi, 'Eğer bir anlaşmaya varabilirsek Türkiye için yüksek kaliteli eti ucuza üretebiliriz. Fiyatı 4 dolardan daha fazla olmaz.' dedi.