Suriye'de beşinci yılına giren insani kriz gittikçe şiddetlenirken muhaliflerin kontrol ettiği bölgelerin düzenli tıbbi lojistik kaynağı bulunmuyor.
PAPA Francesco'nun 'soykırım' açıklamasından sonra muhalefetin, Papa'ya destek vermesi için çağrı yaptığı İtalya hükümetinden cevap geldi. Başbakanlık nezdindeki AB İşlerinden Sorum
Başbakanlığı döneminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin kişisel bilgilerini, sorgulayan polislerin yargılanmasına başlandı.
İngiltere Dışişleri Bakanlığından, Bangladeş'in idam cezasını uygulamaya devam etmesinden endişe duydukları belirtildi. Yapılan açıklamada; 'İdam cezasının insanlık onurunu zedeledi
Ukrayna krizi nedeniyle Doğu Avrupa'nın son aylarda yoğun bir şekilde silahlandığı bildirildi. Estonya Devlet Başkanı Ilves, ülkesine daha fazla NATO askeri gönderilmesini istedi.
Soma’da 301 madencinin öldüğü faciayla ilgili davanın ilk duruşması Akhisar'da görüldü. Duruşmaya tutuklu sanıkların gelmemesine aileler tepkiliydi. Bir sonraki duruşma çarşamba gün�
Win/Gallup International'ın yaptığı dindarlık araştırmasında, Türkiye nüfusunun yüzde 79'unun dindar olduğu belirlendi. Dünyanın en dindar ülkesinin Tayland olduğunu ortaya koyan araş
Bir yıl öncesine kadar cemaatin en yakın isimlerinden biri olan Hüseyin Gülerce, seçimlere yaklaşırken korkunç iddialarda bulundu.
Genelkurmay Başkanlığı 11 Nisan Cumartesi günü, Ağrı'da PKK ile askerler arasındaki çatışmada yaralanan 4 askerin tahliyesine yardım eden vatandaşlara teşekkür etti.
Manisa’nın Soma ilçesinde 13 Mayıs 2014 tarihinde 301 madencinin şehit olmasıyla ilgili görülen dava öncesinde şehit aileleri ile polis arasında arbede yaşandı.
Cumhuriyet gazetesi, Ayasofya'da Kur'an-ı Kerim okunmasını, Hıristiyanların Paskalya Bayramı kutlamalarına denk getirdiğini düşünüyor...
Genelkurmay Başkanlığından, erbaş ve erlerin TSK tarafından onaylı cep telefonları ile belirli saatlerde ve belirlenmiş numaralarla konuşma imkanına kavuşturulacağı bildirildi.
Papa Françesko'nun pazar ayininde 1915 olaylarında ölen Ermeniler için "20. yüzyılın ilk soykırımı" ifadesini kullanmasının ardından Türkiye'nin Vatikan Büyükelçisi'ni Dışişleri Ba
Türkiye Diyanet Vakfınca (TDV) Kazakistan'da Hoca Ahmet Yesevi adına yaptırılan cami ve külliye, 17 Nisan'da ibadete açılacak. Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi yerleş
İzmit'te T Tipi Cezaevi'ndeki bir koğuşta kalan mahkumlar iddiaya göre nakillerinin yapılmadığı gerekçesiyle koğuştaki eşyaları ateşe verdi.