1 Kasım 2015 Genel Seçimleri'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20 yıllık şoförü Ahmet Hamdi Çamlı AK Parti'den milletvekili seçildi.
'Paralel Yapı'nın yayın organlarından Nokta Dergisi 1 Kasım seçiminin ardından skandal bir kapakla daha çıktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Kasım seçim sonuçlarına ilişkin açıklama geldi.
Seçim sonuçlarının ortaya çıktığı dakikalarda, Cumhurbaşkanlığı çalışanı Orhan Karakurt, Erdoğan'ın fotoğrafını paylaştı. Bir süre sonra da fotoğrafı sildi.
Tayyip Erdoğan, siyasetin en etkili oyun kurucusu olduğunu bir kez daha kanıtladı. 7 Haziran’dan sonra koalisyon tablosuna soğuk bakıp ‘tekrar seçim’de ısrarcı oldu ve kazandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve siyasi parti liderleri oylarını kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan istikrarın önemine dikkat çekerken, Başbakan Davutoğlu ve HDP Eş Başkanı Demirtaş huzur ve ba
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “AK Parti’ye, Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeyin” yazan İngiliz The Economist Dergisi’ne isim vermeden tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye sınırında canlı bombaların yakalandığını belirtti.
1 Kasım seçimlerine iki gün kala İngiliz Economist dergisi, daha önce yaptığı gibi Türkiye ve Erdoğan aleyhinde propogandasını sürdürüyor. Erdoğan için 'Sultan zorda' ifadelerini kull
AK Parti ile yollarını 2011 yılında ayıran, Alevi tarihçi – yazar Reha Çamuroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Gezi olaylarından 2 ay sonra görüştüğünü ve Alevilerin sorunuyla ilgili
1 Kasım seçimlerine iki gün kalmışken yabancı basın seçimleri etkilemeye yönelik ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçlayıcı yazılarına yoğunluk verdi.
Çözüm Süreci'nin Kobani olaylarından sonra koptuğunu belirten Akdoğan, bu süreçte toplanan istihbarat sayesinde PKK'nın bilinen bütün hedeflerinin vurulduğunu söyledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koza İpek Grubu'na kayyum tayiniyle ilgili değerlendirme yaptı: Acaba neden kayyum tayin edildi? Bunun üzerinde iyi düşünülmesi lâzım.
Hava sıcaklıkları ile nem oranındaki artışın ve doğal felaketlerdeki sıklığın, Arap Yarımadası’ndaki ülkeleri 2070 yılına doğru yaşanmaz hale getirebileceği bildirildi.
Türkiye, Rusya ile doğalgaz fiyatında indirim konusunda anlaşma sağlanamaması üzerine dün uluslararası tahkime başvurdu.