Kobani'de IŞİD mensuplarıyla girdikleri çatışmada yaralanan PKK sorumlu Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra ele geçirildi.
Kobani'de IŞİD mensuplarıyla girdikleri çatışmada yaralanan ve tedavi için Diyarbakır ve Şanlıurfa'ya getirilen terör örgütü PKK'nın bölge sorumlusu 2 kişi yakalandı.
Konya'ya gitmek üzere havalandıktan sonra kaybolan askeri helikopterin enkazına ulaşıldı.
Hamas, Kahire'de düzenlenen konferansı önemsediklerini fakat dünya kamuoyundan bu sefer ciddi bir duruş beklediklerini belirtti
İzmit'ten Konya'ya giden askeri helikopter havalandıktan bir süre sonra radardan kayboldu
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, IŞİD'in elindeki silahlara dikkat çekerek kurulan tezgahın görülmesi gerektiğini vurguladı.
Genelkurmay Başkanlığı internet sitesi üzerinden dün (11 Ekim) Türkiye - Suriye hududunda yaşanan olaylara ilişkin bilgi verildi.
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun 10 asıl 6 yedek üyesi bugün belirlenecek.
Bosna Hersekli seçmenler yedinci kez devlet başkanlığı ve parlamento seçimleri için sandık başına gidiyor. Bosna Hersekli seçmenler yedinci kez devlet başkanlığı ve parlamento seçimle
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin akedemik yılı açılışındaki konuşmasında son yaşananlara dikkat çekti.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Akkuyu Nükleer Santrali için ilk kazmayı Mart veya Nisan'da vurmak istediklerini söyledi.
IŞİD güçlerinin Kobani'deki YPG karargahını ele geçirdikleri ve ABD öncülüğündeki hava saldırılarına karşın neredeyse tamamen kuşattıkları belirtiliyor.
Kobani eylemlerinde dikkat çeken ayrıntı, eylemlerde bazı göstericilerin etek giymesi oldu..
HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Avukat Yunus Akyol Demirtaş ve HDP'li yöneticilerin 'silahlı isyan' suçunu işledikleri gerekçesiyle müebbet hapse mah
Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Gezer, şehirde yaptıkları operasyonda dudakları uçuklatacak düzeyde cephane ele geçirdiklerini söyledi.