Mesut Barzani, 'Kürt devleti' gündemiyle gittiği Washington'da Obama ile görüşürken, Beyaz Saray, ABD'nin birleşik ve federal bir Irak'tan yana olan tavrının değişmediğini yineledi.
Fransa'da sosyal medya, Eğitim Bakanı Najat Vallaud- Belkacem’in RTL Televizyonu’na verdiği ileri sürülen bir demeci ile çalkalanıyor.
HDP lideri Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi; "Zannedersiniz ki ellerinde bir iman ölçer var, herkesin imanını ölçüyor. Kusura bakmasınlar ama Allah'tan başka kimseye hesap ve
Selahattin Demirtaş, Taksim'i Kabe'ye benzettiği sözlerini kurtarmaya çalışırken yeni skandal sözlere imza attı: "Kudüs Yahudilerindir."
Diyanet İşleri Başkanı Görmez Selahattin Demirtaş'ın 'Diyanet'i kaldıracağız' sözlerine tepki gösterdi.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Taksim’i Kabe ile kıyaslamasının ardından bir skandal da Van’da yaşandı.
ABD'nin 50 kenti, Milano, Tel Aviv, Montreal, Melbourne'deki gösterilerde binlerce kişi yaralandı, bin kişi de gözaltına alındı... Kraliçe Elizabeth'in medyası, '3 Maymunu' oynadı. Türkiye
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, 'Biz dine karşı değiliz, senin dini alet etmene karşıyız' dedi...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP Eşbaşkanı Demirtaş'ın 'Kimim parasıyla meydanlara çıkıyor?' sözlerine yanıt verdi..
TCMB bankaların dolar karşılığında tutulan zorunlu karşılıklarına, rezerv opsiyonlarına ve serbest hesaplara faiz ödenmeye başlanacağını açıkladı
AK Parti milletvekili ve yazar Mehmet Metiner köşesinde kaleme aldığı yazıda HDP'yi ve Selahattin Demirtaş'ın Kabe ile Taksim'i karşılaştıran sözlerini eleştirdi.
HDP Eşbaşkanı Demirtaş’ın İslamiyet’e yönelik gafları ilahiyatçıların tepkisini çekti. TİYEMDER Başkanı Kaya, “Demirtaş’ın barajı geçme kaygısı var. Bu millet Diyanet’in de i
Polis, 1 Mayıs dolayısıyla Taksim Meydanı'nı demir bariyerlerle kapattı. Takviye 1500 polis uçaklarla İstanbul'a geldi. Vali Şahin, 'Sadece Kazancı Yokuşu'na karanfil bırakmaya izin var" d
CNN Türk'te konuşan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyanet İşleri Başkanlığı'na dönük sert eleştirilerde bulundu.
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, Taksim Meydanı'nı Kabe'ye benzettiği skandal sözleri için, 'Ben Taksim işçinin Kabe'sidir' demedim dedi.