Mesele, başkasına konumunu bildirmekte değil nerede olduğunun farkında olmaktır. Biz, bu gezegende 60-70 yıl hayat sürüp ölüm sonrasında bu süre içinde neler yaptığımızın ve neleri
Demirtaş hakkında dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğüne gönderildi.
Kars'ta gözaltına alınan Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, son zamanlarda artan saldırılara değinerek, 'Türkiye daha demokratik bir ülke olacak, reform istikametindeki adımlarımıza hızla devam edeceğiz' dedi.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Mersin Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat ile görüştü.
"Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" üyelerine destek amacıyla geldiği adliyede PKK'nın propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Christopher Stephenson, savcılığın t
Kobani'de eğitim aldıktan sonra kaçak yoldan Türkiyeye giren terörist Seher Çağla Demir, V.K. ile birlikte Ankaraya geldi. Bombalı aracı patlatan Demirin cesedi paramparça oldu. İkinc
İhanet bildirisine imza atan ve dün tutuklanan akademisyenlere destek için gittiği adliyede gözaltına alınan İngiliz akademisyen Chris Stephenson serbest bırakıldı.
Ankarada yaşanan saldırıyı gerçekleştiren Seher Çağla Demirin okuduğu Balıkesir Üniversitesi, yaptığı açıklama ile saldırıyı kınadı.
"Bu suça ortak olmayacağız" bildirisine imza attıktan sonra bildirinin arkasında olduklarına dair açıklama yapan akademisyenler tutuklandı.
Ankara saldırısı sonrasında attığı manşetle tepki toplayan Özgür Gündem gazetesi hacklendi.
Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM), Özgür Gündem Gazetesi çalışanlarının "Sarı Basın" kartlarını iptal etti.
İçişleri Bakanlığı, Ankara'daki saldırıda kimliği tespit edilen Seher Çağla Demir'in YPG'de eğitildiğini ve PKK'da yer aldığını açıkladı.
"Bu suça ortak olmayacağız" başlıklı bildiriye imza atan ve gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 3 akademisyen tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. Destek için İstanbul Adale
Gözaltındaki akademisyenlere destek için İstanbul Adliyesi'ne giden İngiliz akademisyen Chris Stephenson, bildiri dağıtırken gözaltına alındı.