Sosyal Medya

Güncel

Canlı bombanın cesedini ailesi istemedi

Ankara'daki terör saldırısında 35 kişiyi katleden terörist Seher Çağla Demir'in cesedi ortada kaldı. Teröristin, Adli Tıp Kurumu'nda cesetlerin incelemesi tamamlandı. Ancak Demir'in babası "Kızım bombacıysa cesedini istemiyorum" diyerek tepki gösterdi. Bombacının cesedi 3 gün içinde alınmazsa kimsesizler mezarlığına gömülecek.



Ankara'da 13 Mart Pazar günü gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili her gün yeni bir detay ortaya çıkıyor. Edinilen bilgilere göre, teröristler 35 masumu öldüren bombayı Kobani'den getirdi. Saldırıyı organize eden Vahit K. TNT-RDX türü patlayıcıyı M.V.D. ile Şanlıurfa'ya getirerek kırsala gömdü. Gözaltına alınan M.V.D., 11 Mart günü bombayı çıkarıp valize koydu. Otobüse bindi ve Ankara'ya geldi. Seher Çağla Demir ve Vahit A., M.V.D.'yi AŞTİ'de karşıladı. Seher Çağla Demir ve Vahit A. saldırıdan bir gün önce (12 Mart) Çamlıdere'de bombacı araca yükledi.

Canlı bombanın cesedi ortada kaldı
Türkiye gazetesinin haberine göre, bu arada canlı bombanın cesedi ortada kaldı. Katilin, Adli Tıp Kurumu'nda cesetlerin incelemesi tamamlandı. Ancak Demir'in babası "Kızım bombacıysa cesedini istemiyorum" diyerek tepki gösterdi.

Adli Tıp Kurumu Yönetmeliğine göre, kimliği tespit edilmiş olmasına rağmen ailesi veya yakınlarınca 3 gün içinde alınmayan cesetler, gömülmek üzere, belediyeye veya mülki idare amirliğine teslim ediliyor. Demir'in uzuvları Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerini tamamladıktan sonra belediyeye teslim edilecek. Belediye de bombacının parçalarını kimsesizler mezarlığına gömülecek.

İkinci bombacı Özgür Ünsal'ın babası ise cesedi almak için Adli Tıp Kurumu'na başvuru yaptığı öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.