Gençlere namaz bilincini aşılamak için başlatılan ve son dönemde revaçta olan 'sabah namazı buluşmaları'na AK Parti'den de destek geldi.
Başbakan Davutoğlu, Peşaver'deki bir okula düzenlenen baskında öğrenciler ile öğretmenlerin öldürülmesi nedeniyle yarın Türkiye'de 1 günlük "milli yas" ilan edileceğini bildirdi. Baş
Mardin Büyükşehir Eşbaşkanı Ahmet Türk, Kürt halkının İslamiyet adına açık bir şekilde kullanıldığını söyledi
Osmaniye T Tipi Kapalı Cezaevinde bulunan Hasan Tilki'ye, cezaevi savcılığı tarafından eşinin cenazesine katılmasına izin verilmeyişine ailesinin tepkisi devam ediyor. Hasan Tilki'nin ailesi
Hamas, Fetih ile Siyonist İsrail arasında güvenlik koordinasyonunun devam ettiğini açıkladı.
Faslı bakan Muhammed Buleyf:- ''Fas'taki İslamcıların deneyimi, dünyadaki herhangi bir parti ve cemaate bağlı olmaması ve yerel özellikleri bakımından kendine özgü ve farklıdır''
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın İstanbul merkezli 17 Aralık soruşturması kapsamında 53 kişi hakkında verdiği takipsizlik kararına yapılan itiraz reddedildi.
Hakkında kesinleşmiş 6 yıl 8 ay hapis cezası olan ve dün Arnavutöy'deki evine giderken asayiş kontrolü sırasında gözaltına alınan gazeteci Yakup Köse, tutuklandı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başdanışmanı Etyen Mahçupyan, 14 Aralık operasyonunu BBC'ye değerlendirdi.
Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin şu an temel sorununun demokrasinin kan kaybedişi olduğunu savundu
İstanbul'da trafiğin yoğun olduğu akşam saatlerinde, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na Metrobüs ile geçenler bir sürprizle karşılaştı.
Kazakistan'da SSCB döneminden bu yana uygulanan Rus yanlısı politikaların şimdilerde ülkeyi bölmeye götüreceğinden endişe ediliyor. Çünkü ülkede hala Rusya yanlıları güçlü konumda
Ekrem Dumanlı, çıktıktan sonra ilk görüşeceği kişilerden birinin Ahmet Şık olacağını belirtmişti, Şık ise Dumanlı ile görüşmeyi düşünmediğini açıkladı.
CHP'den ihraç edilen Eskişehir Milletvekili Prof. Dr.Sühely Batum, Habertürk TV'de ihraç kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyona ait uçaklar, işgal altındaki Musul'un Şengal ilçesine gitmekte olan uzun bir IŞİD konvoyunu ortadan kaldırdı.