Fatih, Eyüp, Küçükçekmece, Şişli ve Esenyurt'un bazı bölgelerinde 1 Mayıs Cuma günü elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.
Libya'da, Trablus mekezli Milli Genel Kongre (MGK), Birleşmiş Milletler'in, "Tobruk'taki Temsilciler Meclisi'nin tüm Libyalıları temsil eden yasama organı olarak kabul edilmesi" önerisini redde
Gaziantep'te sokakta oyun oynarken başına isabet eden serseri kurşunla yaralanan 8 yaşındaki Yağmur Yıldız, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
NATO'nun Mukabele Kuvveti'ni 13 binden 30 bine çıkartacağı, 5 bin kişilik de Öncü Kuvvet yaratacağı açıklandı. Amacın "daha fazla istikrar" yaratmak olduğu söyleniyor.
Cumhurbaşkanı seçildikten sonra Kuveyt'e ilk ziyaretini gerçekleştiren Erdoğan, Kuveyt Başbakanı Şeyh Cabir el-Mübarek el-Sabah ve diğer devlet yetkilileriyle ayrı ayrı görüştü.
Akaryakıt ürünlerinden benzin ve motorine bu geceden geçerli olmak üzere zam geldi. Gazyağı fiyatları da arttı.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'nin Ağustos ayında dolacak görev süresinin uzatılması tartışılıyor. Bölgedeki siyasi partiler farklı görüşler ortaya koyuyor.
Pakistan'ın Tacikistan sınırı yakınlarında 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi
7,8 büyüklüğündeki depremin sarstığı Nepal’in Rasuwa bölgesine çığ düştü. Yaklaşık 250 kişinin çığ altında kaldığı tahmin ediliyor.
HSYK, İzmir'de yasadışı dinlemelerden tutuklanan iki Emniyet mensubunun tahliyesine karar veren hakim hakkında soruşturma izni verilmesini kararlaştırdı
Ermenistan lideri Sarkisyan, Türkiye'nin mevcut hükümetini suçlamadıklaarını belirtirken Sovyetler'in kendilerini de temsil eden bakanının Mustafa Kemal'in mezarına çelenk bırakmasına ço
Çanakkale Girişimci İşadamları ve Sanayicileri Derneği'nde (ÇAGİAD), polis tarafından arama yapılmaya başlandı. Polis, binadaki bilgisayar ve bazı dokümanları incelenmeye aldı.
Toplantıda beş maddelik bir plan üzerinde anlaşmaya varan taraflar, Esed rejimi alaşağı edilmeden siyasi hiç bir çözüme ulaşılamayacağı vurgusu yaptı.
29-30 Nisan’da 8. Sınıf öğrencileri için yapılacak olan TEOG sınavları nedeniyle tüm ortaokullar, 5 günlük tatile giriyor.
Avrupa Birliği'nden Yunanistan'a nakit akışının yeniden sağlanması için yürütülen müzakerelerde Yunan Maliye Bakanı Varufakis devre dışı bırakıldı. AB zorluk çıkaran Varufakis'e "