ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak ilan etmesine sert tepkiler gelmeye devam ediyor. Kamuoyunda oluşan tepkiler spor alanında da yankı buluyor. Geçtiğimiz günle
Bilgi, kültür ve beyan konularındaki okumalarımdan şu ana kadar edindiğim aciz ve muhtemeldir ki eksik tecrübem şudur: Hiçbir düşünce, hiçbir kültür ve medeniyet, özellikle de hiçbir
5 kişilik polis ekibi, FBI’ın daveti üzerine ABD’ye gitti. Ziyarete İçişleri Bakanı Soylu’nun da onay verdiği belirtildi.
Reza Zarrab’ın savcı ve hakimleri kendi lehinde etkilemek için bazı çalışanlarını Fas, Dubai ve Hatay’da büyücülere gönderdiği iddia edildi.
ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Yemen'den 4 Kasım'da Suudi Arabistan'a fırlatıldığı iddia edilen füzenin önünde yaptığı basın açıklamasında füzenin İran yapımı olduğunu i
Ankara'da aralarında gazilerin de bulunduğu bir grup, ABD Başkanı Donald Trump'ın IŞİD ile Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk hakkında suç duyurusunda bulundu.
Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin liderleri, birliğin Kudüs konusundaki pozisyonunun değişmeyeceğini bildirdi.
Miladi yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte ‘Milli’ Piyango çekilişi için caddeler şans oyunu biletçileriyle doldu.
ABD Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Suriye'deki bir operasyonda ABD ve Rus savaş uçaklarının birbirlerine aşırı yaklaştıkları bildirildi.
İçişleri Bakanı Soylu, Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde bir banka şubesini soyan şüpheliyi yakalayan Jandarma Uzman Çavuş Zorba'yı tebrik etti.
ABD Federal Komünikasyon Komisyonu (FCC) internet hizmeti sunan şirketlere yönelik "ağ tarafsızlığı" (net neutrality) zorunluluğunu iptal etti.
Büyükşehir Belediyesinin 48 projesinin açılışı ve temel atma töreni için Muğla'ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi önünde ger
IKBY eski Başkanı Mesud Barzani, referandum ile bağımsızlık anahtarını ellerine aldıklarını belirterek, "Bir gün bu anahtar ile bağımsız Kürdistan'ın kapısını açacağız" dedi.
Ürdünlü politikacılar ve analistler, ABD’nin Kudüs’ü başkent olarak tanıma kararını kabul etmedikleri için Körfez Arap ülkelerinden baskı gördüklerini açıkladı. Ürdün Parlamento
Suudi yayın organı İlaf, Mehdi Mecid Abdullah ile İsrail Ordusu Sözcüsü Avihai Adrai’nin Hamas ile ilgili yazdığı ortak makaleyi yayımladı.