İngiltere'de 7 yaşındaki Müslüman çocuğun su tabancası nedeniyle 'terör' alarmı verildi. Aile okul yönetiminine İslamofobik olmakla suçladı.
Bangladeş'in yoğun nüfuslu başkenti Dakka'da ölüleri gömecek yer kalmadığı için çoğu mezar geçici. Kalıcı bir mezar satın almanın bedeli ise 20 bin doları buluyor.
Şehit Musa Özalkan'a haciz davası açan avukat, davacı çiftin isteği üzerine dava açtığını belirterek, avukatlık ücretini şehidin adına Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.
TSK Zeyetin Dalı Harekatı'na ilişkin yaptığı açıklamada, 24 günde 31 askerin şehit olduğunu 143 askerin yaralandığını duyurdu.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin’de yürütülen “Zeytin Dalı harekatı” kapsamında Katme köyünde terör örgütü YPG’ye ait bir cephanelik vuruldu.
Dün gece yoğun bakıma alınan sinema sanatçısı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapan hastane başhekimi Prof. Dr. Reha Baran "Genel durumu şu an iyi. Hayati tehlikesi yo
Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde inşaatın 12. katından düşen işçi ile onu zeminde tutmaya çalışan ağabeyi yaralandı.
22 Ocak'ta şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'a bağlanacak emekli ikramiyesine ve arabasına, 2009'da karıştığı kazadan kaynaklanan borcu için 23 Ocak'ta haciz yenilenme tale
İran'da kuş gribi tehlikesi nedeniyle 25 milyon kümes hayvanının itlaf edildiği bildirildi.
Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, ABD askerlerinin Münbiç'ten çekilmemesi durumunda Türk askeriyle karşı karşıya geleceğini söyledi.
Azerbaycan Milletvekili ve Avrupa Konseyi Parlamenterler Asamblesi Üyesi Paşayeva, "Almanya parlamentosunda terör örgütü fularları takıldı. Avrupa çok iki yüzlü. Terörle mücadeleden bahs
Irak Temsilciler Meclisi Güvenlik ve Savunma Komitesi Başkanı Zamili, "Kerkük'te Türkmenleri öldürenlerin ve kentteki güvenliği bozan çetelerin tüm isim ve diğer bilgileriyle nerede kaldı
FETÖ'nün, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 473 kişinin yargılandığı davaya sanık savunmalarıyla dev
Yunan Amerikan Liderlik Konseyi F-35 savaş uçaklarının Türkiye'ye verilmemesi için Washington’da kampanya başlattı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın ziyareti öncesinde kritik açıklamalarda bulundu.