Sabah'ın haberine göre; Sağlık Bakanlığı, Bakırköy Sulh Ceza Hâkimliği'ne başvurarak FOX TV'de 20 Mayıs ile 1 Haziran 2018 günleri arasında yayınlanan Mersin Şehir Hastanesi ile ilgil
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, yaptığı basın açıklamasında partilerine yönelik eleştirilere değindi.
Dünyanın en büyük otomobil şirketleri içerisinde yer alan Japon otomobil devi yaptığı açıklamada, Japonya ve dünya genelinde 2,4 milyon aracını geri çağıracağını duyurdu.
Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında kulislerde CHP'nin İstanbul adaylığı için isminin geçtiğini söylediği Ümit Boyner'i kaleme aldı.
OHAL İşlemleri İnceleme Komisyonu, komisyona yapılan 125 bin başvurudan 36 bin başvuruyu sonuçlandırdı. Komisyon, 2 bin 300 kişinin başvurusunu kabul ederken, 33 bin 700 kişinin başvurusu
İbrahim Kahveci - Karar
Bahadır Yenişehirlioğlu son dönemlerde insanlarıın sevgisini ve saygısını kazanan bir aydın olarak karşımıza sıkça çıkıyor. Uzun bir müddet avukatlık yapan Yenişehirlioğlu daha s
Bu benim için zor bir yazı oldu. Kaç kez sildim, yeniden yazdım, yumuşattım. Dudaklarımı ısırdım, elim titredi, utandım. Öfkelendim. Sonunda kuşa çevirdim. Buyurun sonuç bu:
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, hayvanlara işkence ve kötü muamele yapanlara 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası öngören yasal çalışmayla ilgili konuştu.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, evinin önünde toplanıp MHP lideri Devlet Bahçeli lehine slogan atan gruba pencereden tepki gösterdi.
Başkent Washington ve New York'ta, ABD Başkanı Donald Trump'ın Yüksek Mahkeme adayı Brett Kavanaugh karşıtı gösteriler düzenlendi.
Dışişleri Bakanlığından, Türkiye'nin hiçbir yabancı ülke, şirket veya geminin Doğu Akdeniz'deki yetki alanlarında izinsiz hidrokarbon arama faaliyetlerinde bulunmasına fırsat vermeyece�
AK Parti eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün evinin bulunduğu apartmanın maskeli kişiler tarafından izlendiği ortaya çıktı.
ABD'nin eski Savunma Bakanı Chuck Hagel, Donald Trump yönetiminin Suriye politikasına ilişkin, "Suriyelileri, Rusları veya İranlıları herhangi bir şeyle tehdit edeceğinizi söylemek tam bi
Bangladeş Başbakanı Şeyh Hasina, Arakanlılara verdiği destekten dolayı Türkiye'ye teşekkür etti.