ABD Savunma Bakanı Jim Mattis, Suriye'de barış sağlanmadan ABD'nin ülkedeki kuvvetlerini çekmeyeceğini söyledi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından Kandil mesajı paylaşırken gündemde ki konularla ilgilide açıklamalarda bulundu.
Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Muhammed Vecih Cuma, "YPG/PKK'nın Menbiç'te kurduğu sahte Türkmen derneğinin bizimle bir alakası yoktur. Hain bir girişimdir. Kendilerinin kirli oyunlarının
Japonya'da polis, güvenlik güçlerinden haftalar boyuna kaçışı tüm ülkenin medyadan takip ettiği garip bir hikâyeye dönüşen cezaevi firarisini sonunda yakaladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir takım resmi ziyaret için Özbekistan’a gitti. Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev tarafından resmi törenle karşılandı.
Twitter'da attığı mesajlarla dünya gündemini değiştiren ABD Başkanı Donald Trump'ın tartışmalı tweetlerinin arkasında, sosyal medya direktörü Dan Scavino olduğu iddia edildi.
Afganistan'ın başkenti Kabil'de 60 kişinin hayatını kaybettiği patlamanın ardından iki patlama daha meydana geldi. Patlamalarda 21 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı.
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda büyük şüphe. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in “Dostlarımıza Uganda’dan ananas gelmiş” diyerek şifresini verdiği ‘elmas kaçakçılığı’nın sava
Türkiye siyasasında ta başlangıçtan beri; siyasa eşittir yalan, kabul görmüş bir yaklaşım. Bu, uzun zaman yabancı düşünüşlü siyasal yapıların ana felsefesi. Yani yalana dayalı bir
Hürriyet gazetesi yazarı Taha Akyol, Türkiye'nin demokrasi geçmişini irdelediği köşe yazısında kuvvetler ayrılığından uzaklaşıldığı dönemlerin ülke tarihi açısından kan ve göz
Karar gazetesi yazarı Mehmet Ocak'tan muhalefetin aday çıkarma sürecinde dışarıdan bir müdahale ile toplumsal mühendisliğe tabi olduğuna dair yapılan yorumların Abdullah Gül'ün adaylık
Hama'da rejim ve İran Devrim Muhafızlarının bulunduğu tugayda şiddetli patlamalar meydan geldi: 38 ölü 57 yaralı
Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, "Zamanında yapılan aşılarla kanserden korunmak mümkün. Hepatit B aşısı ile sirozdan, karaciğer kanserinden korunulabilir." dedi.
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya "Bizim için son derece önemli ortaklarsınız. Kalbimde özel bir yeriniz var." ifadesini kullandı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı tarafından Mezitli Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen "Bize bir zafer gerek" programınd