Tacik makamları, devlet ve özel kurumlardaki kadınların başörtülü olarak çalışmasını yasaklamaya karar verdi.
Hacettepe Kitap Topluluğu’nun davetiyle dün Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde, ‘Cumhuriyet Döneminde Edebiyat’ konulu söyleşinin konuğu olan şair Ahmet Telli bir grup öğ
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Aden'de bulunan TRT ekibinin BAE güvenlik güçleri tarafından alıkonulduğu bilgisi doğrulandı.
“Rus lider Putin bir tweet atarak Suriye'den çekileceklerini açıkladı” diye bir cümle kursam kimse inanmaz. Ama aynı cümle ABD Başkanı Trump için çok normal görünüyor.
İnsanlar birden, daha önce söyledikleri övgü dolu sözleri bir kenara bırakarak “Acun bu tipleri ekrana çıkarttığına pişman mısın?” demeye başladılar.
Dün öğlen saatlerine doğruydu…
Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde de devam etmesi MHP kanadının, daha doğrusu Devlet Bahçeli’nin fikriydi.
Yalova ve Çınarcık tarafları geçen 30 Kasım’da 4,1 büyüklüğündeki depremle sarsılmıştı; bölge sâkinleri dün sabah da 4,5 büyüklüğündeki bir başka depremle endişeye ve telâ�
ABD'nin Suriye'den çekilme kararının ardından toprakları YPG/PKK işgalindeki aşiretler, harekete geçmeye hazırlanıyor. SDG adı altındaki YPG/PKK'ya savaşçı kaynağı sağlayan bazı aş
CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, yerel seçimi en az yüzde 52 oyla kazanacağını ifade etti.
Özel harekat ve zırhlı polis ekipleri İstanbul’daki suç örgütüne yönelik belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "İslam, barıştır, İslam, umuttur. Müslüman kurtuluş ve barış insanıdır. Müslüman'ın hayatında son nefesine kadar umutsuzluk yoktur." de
Beril DEDEOĞLU - STAR
Abdurrahman Dilipak - Yeni Şafak