Sosyal Medya

Temel Karamollaoğlu: AK Parti'nin en büyük endişesi düşünen insanlarla muhatap olmak

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Konya’da düzenlenen İl Divan Toplantısı’na katıldı. Toplantıda konunşan Karamollaoğlu, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na, eski Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Özkafa’yı aday gösterdiklerini açıkladı.



“YENÄ°DEN GELECEĞİZ”

Milli GörüÅŸ belediyeciliÄŸini en iyi gösteren ÅŸehirlerden birinin Konya olduÄŸunu belirten KaramollaoÄŸlu, “Ä°nÅŸallah yeniden geleceÄŸiz. Yeniden, bu asırda, bu dönemde belediyecilik nasıl olur bunu ülkemize, Türkiye’mize, bütün Ä°slam alemine göstereceÄŸiz. Bütün bunları el birliÄŸiyle yapacağız. Maalesef belli bir maddi imkana sahip deÄŸiliz. Bugün Meclis’te bulunan partiler, grupları olanlar, hazineden en az 70 milyon para alıp kendi çalışmalarını yürütüyorlar. Bizim faaliyetlerimizi ise sizler finanse ediyorsunuz. Allah razı olsun, herkes gücü yettiÄŸi kadar destek veriyor. Ancak daha fazlasını tedarik etmeye mecburuz” dedi.

“EN BÜYÜK ENDÄ°ÅžESÄ°, DÜÅžÜNEN Ä°NSANLARLA MUHATAP OLMAK”

Hükümetin eÄŸitim sistemini eleÅŸtiren KaramollaoÄŸlu, ”Bugün gençlerimiz, maalesef ümitsizlik içinde. Öyle bir hava meydana getirdiler ki eÄŸitim deyince akla akıllı tahta, tablet, bina, bir de imtihan geliyor. BaÅŸka, bugünkü hükümetin eÄŸitimden anladığı hiçbir ÅŸey yok. Akıllı tahta ve tabletle baÅŸladı sonra bina yaptılar. Arkasından da bugün geldiler, imtihana boÄŸuldu gençlik. Gençlerin düÅŸünmelerini istemiyorlar. Bugünkü iktidarın en büyük endiÅŸesi, düÅŸünen insanlarla muhatap olmak. ‘Beyin göçü’ deniyor ya iÅŸte beyin göçünü güya durdurmak için büyük çaba sarf ediyorlar; ama durdurmaları mümkün deÄŸil. Çünkü bunlar düÅŸünmeden hareket etmeye, düÅŸünmeden politika belirlemeye, düÅŸünmeden adım atmaya alışmışlar. DüÅŸünen insan sorgular. Sorgulayan insanlardan rahatsızlar. Bundan dolayıdır, biz bu gidiÅŸatı deÄŸiÅŸtirmekle mükellefiz. Gençlerin önünü ancak Saadet Partisi, Milli GörüÅŸ açar. Biz hakikaten düÅŸünen insanlara ihtiyaç duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

“AT BÄ°NÄ°CÄ°SÄ°NE GÖRE KÄ°ÅžNER”

Ülke geleceÄŸi için ümitlerini hiç kaybetmediklerine deÄŸinen KaramollaoÄŸlu, “Bazen soruyorlar, ‘Åžahsiyetli bir dış politika diyorsunuz. Åžahsiyetli dış politikayı nasıl, kiminle uygulayacaksınız? Ä°slam BirliÄŸi diyorsunuz. Geri kalmış ülkeler bir araya gelsinler, zulmedenlere karşı bir tavır sergilesinler diyorsunuz. Bunlar nasıl bir araya gelecek’ diye soruyorlar. Bu, yöneticilerin tavrına baÄŸlı. At binicisine göre kiÅŸner. Erbakan Hoca Konya’dan milletvekili seçildiÄŸi zaman Ä°slam BirliÄŸi’ni hiç unutmadı. Ä°lk adımı da Konya’da Kudüs mitingleri tertip ederek attı” dedi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.