Kırgızistan'da cumhurbaşkanlığı seçimini ilk turda, Sosyal Demokrat Partinin adayı Sooronbay Ceenbekov'un kazandığı duyuruldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Somali'deki bombalı saldırıyı kınayarak, "Türkiye, terörizme karşı Somali hükümeti ve Somali halkı ile dayanışma içerisinde olmaya devam edecektir.'' dedi.
Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum'un, IKBY Başkanı Barzani'ye 6 maddelik listeden oluşan bir ültimatom verdiği belirtildi.
Kırgızistan'da halk, yeni cumhurbaşkanını seçmeye hazırlanıyor.
Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarıyla başlayan Bülent Ecevit tartışmasına eşi Rahşan Ecevit'ten cevap geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 Ekim Salı günü Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'nın davetlisi olarak Polonya'ya resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yıllar sonra gündeme gelen askerlik fotoğrafından sonra, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 43 yıl önce İzmir Narlıdere'deki askerlik günlerinde
Birleşik Krallık Başbakanı Theresa May, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İran ile yapılan nükleer anlaşmanın devam etmesi konusunda kararlı oldukl
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a cevaplaması için 5 soru sordu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koruma ekibi, Türk mühendislerince tasarlanan Milli Piyade Tüfeği'ni (MPT-76) kullanmaya başladı.
Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Kırım'ı Rusya'nın parçası olarak tanımadığı' yönündeki açıklamasına, 'Bu gibi açıklamaların Kırım
CHP'li Belediye Başkanı'na tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bu belediye başkanını 18 Mart töreninde konuşturmayacağız' dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib operasyonuna ilişkin açıklamamasında elini masaya vurarak, "Kimse bize karışamaz." dedi.
AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı
Türkiye ile ABD arasında yaşanan vize krizi tartışmaları sürerken, gazeteci Nevzat Çiçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınındaki 283 kişinin ABD'ye girişinin yasaklanabileceğini iddia