İran hükümetine bağlı haber ajansı IRNA, İran ile Türkiye arasındaki ilk para takasının (döviz swap) dün gerçekleştiğini duyurdu.
Erken seçim çağrısı yapan MHP lideri Devlet Bahçeli'yle görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP yetkili kurullarıyla da biraraya geldikten sonra erken seçim ilan etti.
Jandarma Kriminal Laboratuvarı, 15 yaşındaki Berkin Elvan’ın ölümüne ilişkin davanın seyrini belirleyecek raporu mahkemeye gönderdi. Raporda, Berkin’in ölümüne yol açan gaz fişeğini
Devlet Malzeme Ofisi sağlık marketi açıyor. Devlet Malzeme Ofisi, devlet hastanelerinin tıbbi cihaz ve sarf malzemesi ihtiyacını gelecek aydan itibaren internet sitesinde faaliyet gösterecek s
Yeni Şafak yazarı ve Milletvekili Aydın Ünal Milletvekili olacak adaylara köşesinde önemli tavsiyelerde bulundu.
Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada dolar 4,01, euro 4,97 seviyesinde işlem görüyor.
Karar gazetesi yazarı Hakan Albayrak, hakkında linç kampanyası yürütülen İHH Başkanı Bülent Yıldırım'ın sözlerini köşesinde değerlendirdi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin erken seçim talebi, 24 Haziran 2018'de gerçekleşecek. Bahçeli'nin açıklamaları sonrası YSK'ya 24 Haziran tarihinin götürüldüğü, kurumun ise 'Yeti�
Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak alınan erken seçim kararı sonrası iktidarı ve Türkiye'yi bekleyen olası senaryoları köşesine taşıdı. Bir yılda iki seçimin doğru olmadığını s�
Alman işadamı Heinz Kurg’un, Mossad tarafından kaçırılıp öldürülmesi 55 yıl sonra ortaya çıktı. Yeni yazılan bir kitapta, Mossad’ın son 70 yılda üç bin kişiyi öldürdüğü de b
Doğan Medya Grubu'nun Demirören'e satılmasının ardından, medyada bir büyük satış daha gündeme geldi. İddialara göre Show TV, Habertürk televizyonu, Habertürk gazetesi ve Bloomberg TV'ni
Eski Milli Savunma Bakanı Ercan Vuralhan, İstanbul Sirkeci’de bir kafede alacaklı olduğunu iddia eden Yüksel Karababa tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü.
SON DAKİKA HABERİ: Ankara merkezli 6 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. ByLock kullanan 7 eski Danıştay personeli 8 kişi gözaltına alındı.
Neden bir insan yıllarca teknolojik gelişmelerin kalbi Silikon Vadisi'nde çalıştıktan sonra bir anda her şeyi bırakıp, inzivaya çekilir ve 'dünyanın sonunu' beklemeye başlar?
Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, erken seçim kararının alınması sürecinde yaşanan gelişmeleri köşesine taşıdı.