Irak'tan yapılan açıklamada Arap Birliği'nin göçmenler konusunda sorunları çözmek için bir plan belirlemediği ifade edildi
Filistinli gruplar "Aksa'ya el sürmek, inancımıza, kutsallarımıza bir saldırıdır. Mescid-i Aksa'nın zamansal ve mekansal olarak bölünmesine izin vermeyeceğiz" dedi.
Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), Özgürlük ve Dayanışma Partisi ile Emek Partisinin seçimlere katılmama talebi karara bağlandı.
Küresel petrol üretimi, ağustosta bir önceki aya göre günlük 600 bin varil düşüşle 96,3 milyon varile geriledi.
Danimarkalı bir polisin Suriyeli küçük çocukla oyun oynarken çekilen fotoğrafı paylaşım rekorları kırdı. Fotoğraftan etkilenen bazı kadınlar polise evlilik teklifi yağdırdı.
Tuğrul Türkeş, MHP’den kesin ihraç kararının ‘yok’ hükmünde olduğunu içeren bir ihtarname gönderdi. ‘Anayasal ve milli’ bir görevi kabul ettiğini söyleyen Türkeş, ‘Bakanlık gör
IŞİD’in Suriye ve Türkiye sınırlarındaki faaliyetleri ile bölgedeki muhalif gruplar hakkında topladıkları bilgileri para karşılığında istihbarat servislerine satan Suriyeli Menedi Alsa
Didim’den Yunanistan'ın Leros Adası'na geçmeye çalışan göçmenlerin bindikleri eski balıkçı teknesi battı. Göçmenlerden 34'ü yaşamını yitirdi. Ölenlerden 15'i bebek veya çocuk.
Son zamanlarda çok karşılaştığımız bir durum var; Aşktan ve evlilikten yüksek beklentiler. Özellikle İslami kesim diye tabir ettiğimiz toplumlarda bu bir tık daha öne geçiyor.
Mescid-i Haram'daki vinç kazasında yaralanan Bolat, 'Üstümüze bloklar halinde beton parçaları yağıyordu, 7-8 metre kaçabildim'' dedi.
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerinin bir evine damına bıraktığı poşetteki bombalarla oynayan ve meydana gelen patlamada yaralanan 2 çocuktan biri h
Taliban, ABD'ye düzenlenen 11 Eylül saldırıları hakkında bir bildiri yayımladı...
Danimarkalı polisin, mülteci bir kızla oynadığı fotoğraf dünyaya servis edildi. Kendini mülteci dostu olarak reklam eden Danimarka'nın tek bir göçmeni dahi kabul etmediği ortaya çıktı.
Hastanelerden randevu almak için Sağlık Bakanlığı'nın 182 numaralı hattını arayıp randevu alan vatandaşlar gitmese bile muayeneye ücret ödüyor.
Mekke'de meydana gelen kaza olayından sonra Suudi Arabistan yetkilileri Hac ziyaretlerinin aksamadan devam edeceğini açıkladı