Rusya Türkiye topraklarından Suriye'nin Tel Abyad kasabasına top atışı yapıldığına dair bir iddia ortaya attı. Rusya'nın Türk topçusunun Tel Abyad'daki YPG mevzilerini vurduğuna dair id
"Suriye'de şiddeti durdurma" anlaşmasının ikinci gününde, yardım kuruluşları kuşatma altındaki 480 bin Suriyeliye yardım ulaştırmaya çalışıyor.
Mardin Nusaybin’de PKK'lıların zırhlı polis aracına düzenlediği roketatarlı saldırıda 1 polis şehit oldu, 2 polis memuru yaralandı.
Suriye'de kısmi ve geçici ateşkes anlaşmasını ihlal eden Rus uçakları, Halep'te muhaliflerin denetimindeki birçok bölgeye saldırdı.
Kılıçdaroğlu gençlere seslendiği konuşmasında kendi partisi CHP'nin de hatalarını sıraladı, 'İslamiyet'i onların tekeline bıraktık' dedi.
Milletin seçtiği Erbakan'ın öğrencileri, kendisini ölüm yıldönümünde anarken, 28 Şubat karanlığının bitişini kutluyor.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Meclis Genel Kurulu'nda, Türkiye'deki siyasi idamlar üzerine bir çağrıda bulundu.
Terörü öven aydın bildirisi skandalından sonra bir grup akademisyen, Türkiye’nin yurtdışındaki itibarını hiçe sayan bir rezalete imza attı. Dünya çapında birçok profesörü temmuzda
28 Şubat birçok kişinin hayatını etkiledi. Askeriye,kamu,üniversiteler,okullar 28 Şubat mimarları tarafından hedef gösterilerek haksız nedenlerle "muhafazakar" kesim kurumlardan ihraç edil
28 Şubat sürecinde daha genelge yayınlanmadan ilk başörtüsü sorununu yaşayan o dönem tıp fakültesinde öğrenci olan Nilüfer Pehlivan arkadaşlarıyla birlikte katıldıkları 'Özgürlük
Suudi Arabistan'ın, Ra'du'ş Şimal (Kuzeyin Gök Gürültüsü) ismiyle düzenlediği ve 20 ülkenin katıldığı tatbikatın başladığı bildirildi.
Genelkurmay Başkanı İsmail Hakkı Karadayı ise, İsrail’e darbeden kısa bir süre önce gitmişti. Çevik Bir, Amerikan dergisine verdiği
Avrupa Birliği ortak polis işbirliği örgütü Europol son hazırladığı raporda, örgütün sicil kayıtlarında 40 bin insan kaçakçısının kayıtlı olduğunu açıkladı.
Mısır'da bin 365 kişinin dosyası İhvan'a finansman sağladığı suçlamasıyla başsavcılığa sevk edildi
Ekim 2015'ten bu yana Batı Şeria, Kudüs ve Gazze'de 186 Filistinli öldü, 15 bin 645'i yaralandı