Yemen'den Suudi Arabistan'ın sınır kenti Necran'a 2 füze atıldı.
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e yönelik Gazze eleştirisine, İsrail tarafından küstah bir yanıt geldi. İsrail Dışişleri Sözcüsü Emmanuel Naşhon'un, 'Eleştirmeden önce iki kere
FETÖ elebaşı Gülen'in iadesine ilişkin Türkiye'ye gelen ABD heyetiyle görüşmelere başlandığı bildirildi.
Efsane halterci Naim Süleymanoğlu, "MİT'çi akrabam Gülen'e sorguda bir kaç tokat vurmuş. Akrabam olduğunu öğrenince FETÖ hakkımda olumsuz haberler yaptırmaya başladı" dedi.
Mısır'da darbe karşıtı gazeteci ile hakimlerin de bulunduğu bir grup hasta tutuklu açlık grevine başladı
Gaziantep'teki saldırıyı IŞİD'in düzenlediği ve bir çocuğu canlı bomba olarak kullandığı ihtimali üzerinde duruluyor. Kesinleşmesi durumunda, IŞİD'in Türkiye'deki bir eyleminde ilk k
Cuntacıların bastığı TRT’ye getirdiği 4 sivilden birisinin HAVELSAN yazılım mühendisi Onur Demircan olduğu ortaya çıktı.
Devlet Bahçeli, Başbakan Yıldırım'a idam cezası hakkında meydanlarda yanlış bir izlenimin olduğunu söyledi.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, şehir merkezlerine araç geçişinin ücrete tabî tutmayı tekrar gündeme getirdi...
"Tek bildiğim bir patlamayla komşumun üstümde öldüğü...Terörü lanetliyorum. Gelin ve damadın en mutlu gününü zehir ettiler. Orada masum çocuklar vardı. Kimsenin suçu yoktu.
Pentagon Sözcüsü Cook, Türkiye'nin Cerablus'taki IŞİD hedeflerini vurduğu haberleriyle ilgili olarak "Operasyonlarını, amaçlarının ne olduğunu değerlendirmeyi Türklere bırakıyorum. Bi
Dün kuruluşunu ilan eden ve bildiriyi okuyan Cerablus Askeri Meclisi Genel Komutanı Abdulsettar el Cadiri'nin Kobani'de öldürüldüğü öne sürüldü.
BM Acil Yardım Koordinatörü O’Brien:"Halep'te, Suriye krizinin başından bu yana yaşananların çok ötesinde bir insani krizle karşılaşma riski görüyoruz"
Terörist başı Fetullah Gülen, Haçlıların işgalinin kötü bir şey olmadığını söyledi.
Rus uçak gemisi Amiral Kuznetsov'un IŞİD'le mücadele çalışmaları kapsamında kısa süre içinde Suriye'ye gönderilebileceği belirtildi.