Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terör saldırısında biri İranlı 5 sivil vatandaşın şehit olduğu bildirildi.
ABD işgaliyle Irak bölündü. İç savaş görüntüsüyle Suriye bölünüyor. Eş zamanlı olarak Türkiye’nin üzerine PKK, DAEŞ ve FETÖ terör örgütleri salınıyor. Meşru iktidarı alaşa
Dün Şemdinli'de ağır terör saldırısına maruz kaldık. 10'u asker, 18insanımız hayatını kaybetti, şehit oldu.
Tunceli'de yol kesen bir grup PKK'lı, özel bir firmaya ait 7 beton mikseri ve 1 beton mikseri pompasını gasp etti, güvenlik güçlerine vur emri verildi.
Hamas, Batı Şeria direnişçilerine, İsrail ile mücadelede yeni bir döneme hazırlanma çağrısında bulundu.
Hafta içinde bir beton mikseri Erdal Aksoy’un Bentley marka otomobilinin de bulunduğu 7 aracı ezdi. Diğer araçlar sorun değil ama Bentley’in 312 bini sigorta tarafından karşılanıyor.
İnsanın kendini beğenmemesi günah mıdır veya vücudundan bir yeri? (El, ayak, burun..)
Kamu kurum ve kuruluşlarından KPSS şartı olmadan memur alımı yapanlar. KPSS'siz memur alım şartları ve başvuru tarihleri. Özel harekat polisi, uzman erbaş, sözleşmeli astsubay, memur ve
‘Bir Ambulans Bin Yaşam' projesi kapsamında Avrupa'daki bağışçılardan sağlanan 24 ambulans, Suriye'ye gönderilmek üzere Hatay'ın Reyhanlı ilçesi Cilvegözü Sınır Kapısı'na ulaştı.
HDP, Şemdinli'deki PKK saldırısıyla ilgili açıklama yaparak, "Partimiz, nereden ve kimden gelirse gelsin her türlü şiddete karşıdır ve bu ilkesel duruşundan asla taviz vermemektedir. Yaş
Mimarlar Odası, Anıtkabir’de tepkiler üzerine kaldırılan çocuk parkının ardından yerleşke içine şimdi de halı saha yapıldığını duyurdu.
Başkent Ankara’da EGO’ya ait 304 numaralı Kırkkonaklar-Kızılay-Sıhhiye-Ulus seferini yapan belediye otobüsü kavşaktaki 4 aracı biçti. Yaralılar var.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından kamudan yapılan ihraçları değerlendiren Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, "Bürokraside bir takım adamlar var, hiçbir şey yapmadan bekliyorlar. Bakıyorla
Rusya, Baltık Filosu’nun lojistik tatbikatlarını gerekçe göstererek Kaliningrad bölgesine “İskender-M” füze sistemlerini yerleştirdiğini açıkladı.
Başbakan Yıldırım, Musul operasyonuyla ilgili, "Musul, Musullularındır. Dışarıdan getirilen başka sivillerle şehrin demografik yapısı bozulmasın, yeni bir iç savaşın, yeni bir anlaşm