Ama, ben diyorum ki, din ile iltisaklı tüm oluşumlar, cemaat, tarikat, siyasi yapı, medya vs... FETÖ ile birlikte kendilerine de bakmaktan imtina etmemeliler. Bakmalılar, çünkü bedeli sade
Modern zamanlarda insani yanımız günbegün eriyor... Çoraklaşan yürekler, tutsak edilen zihinler, sürgün edilen değerler hayatı yaşanmaz kılıyor...
‘Bilmiyorsanız bildiğiyle yaşayanlara (ehli zikre) sorun’ emri bunu anlatır. Yani esas olan herkesin bilmesidir, bunu başaramıyorsanız doğruyu bilen ve bildiğini yaşayan âlimlere soracaks
Suriye’nin petrol rezervi açısından en zengin bölgesi Deyrizor’u alıp 250 kilometrelik hattı kontrol etmek istediklerini söyleyen ABD’li general Townsend, “Deyrizor’la birlikte Orta Fırat
Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Karadavi, Myanmar ordusunun Arakanlı Müslümanlara yönelik katliamlarına karşı İslam âlemine harekete geçme çağrısı yaptı.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, "Yüzde 5 büyüme oranını yakaladık. 2017'nin ikinci çeyreğinde de Allah'ın izniyle yüzde 5'in üzerinde bir büyümeyi yakalamış olacağız." dedi.
İngiltere’de yaşayan Müslümanların eğitim hayatlarında ve profesyonel iş yaşantılarında başarılı olmalarının engellendiği bildirildi.
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, "Eğer Türkiye’nin ihracatı 150 milyar dolarsa biz bunu eğitime borçluyuz. 36 milyar dolardan 150 milyar dolara çıktıysak eğitime borçluyuz." dedi.
Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, 'Hala Avrupa merkezci tarih tasavvurunu kamil manada aşabildiğimizi söyleyemeyiz.' dedi.
ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyonun, 4 Eylül'de düzenlediği hava saldırılarında 2 DEAŞ liderini öldürdüğünü bildirdi.
İstanbul Arnavutköy'de bir fabrikada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Geniş alana yayılan yangında patlamalar meydana geliyor.
Türk Hava Yolları, ABD'de meydana gelen kasırga sebebiyle Miami seferlerini durdurduğunu duyurdu.
Başbakan Yıldırım, İstanbul'da Başıbüyük Mahallesi'nde bir kahvehaneyi ziyaret etti.
DARBE girişimi soruşturması kapsamında 18 Temmuz 2016’da tutuklanan eski Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral İsmet Gökhan Gülmez, adli kontrol şartıyla serbest bırakıld
İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson, Avrupa'daki büyük şehirlerde meydana gelen terör saldırılarına işaret ederek 'Avrupa bir dizi ortak sorunlarla yüz yüze' dedi.