Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde yurda yasa dışı yollardan giriş yaptığı belirlenen terör örgütü PKK/PYD üyesi gözaltına alındı.
Irak güçlerinin, Peşmerge ile girdiği çatışma ve Kerkük'e bağlı Altunköprü kasabasında tamamen kontrolü sağlaması, Erbil'de tedirginliğe neden oldu.
Filistin'deki Hamas hareketinden üst düzey bir heyetin, resmi bir ziyaret için İran'ın başkenti Tahran'a gittiği bildirildi.
Irak güçleri ile Peşmerge arasında Erbil-Kerkük karayolu üzerinde ağır silahların kullanıldığı şiddetli çatışmalar yaşanıyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentteki barajlarda su azaldığına ilişkin iddialar üzerine, mevcut duruma göre, 2018'de susuzluk riskinden bahsetmenin mümkün olmadığını bildirdi
Prof. Dr. Topçu, "Grip aşıları her yıl ekim ayı bitmeden yapılmalı, çünkü birey 2 haftada aşının mikrobuna bağışıklık kazanarak hastalanmıyor ya da hafif bir şekilde hastalanıyor
Bitlis'in Mutki ilçesine bağlı 3 köy ve bir mahallede uygulanan sokağa çıkma yasağının kaldırıldığı bildirildi.
Başbakan Yıldırım Eğitim Bankaları Konferansı'nda konuştu. Yıldırım konuşmasında," 2019 yılında üçüncü kez Türkiye-Afrika Ortaklık Zirvesi'ni de inşallah dünya şehri İstanbul'
Son dakika... Polonya'nın Stalowa Wola kentindeki bir alışveriş merkezinde bıçaklı kişinin saldırısına uğrayan 1 kişinin yaşamını yitirdiği, 7 kişinin de yaralandığı bildirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı İshak Cihangiri’yi Mabeyn Köşkü'nde kabul etti.
Rakka Vilayet Konseyi Başkan Yardımcısı Hicazi, kent yönetiminin Sivil Meclis'e verilmesinin yeni bir işgal olduğunu söyledi.
Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbiş:- 'Deniz Bey'in durumu ciddiyetini koruyor. Bilinci yine kapalı, yaşamsal bulguları normal ve kontrol altında, nörolojik bulguları dünle aynı ya
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genel Başkanı olmasının ardından genel merkezin koruma ekibi de değişti.
Ankara'da İbn-i Sina ve Numune hastaneleri yakınlarında hareketli dakikalar yaşandı. Silahla ateş açan şahıs bir kişiyi yaraladı. Polisle çatışmaya giren saldırgan ölü olarak ele geç
AK Parti’den istifaları istenen üç belediye başkanıyla ilgili çok çarpıcı bir iddia gündeme geldi.