Dışişleri Bakanlığı, ABD'ye seyahat edecek Türk vatandaşlarını bu ülkede yaşanan terör, şiddet olayları ve keyfi tutuklamalar nedeniyle uyardı. Türkiye, Sudan ve Venezuela gibi güven
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Twitter hesabından Anayasa Mahkemesi'nin Şahin Alpay ve Mehmet Altan için verdiği kararı eleştirdi. Bozdağ mesajında "Alpay ve Al
Rusya Devlet Başkanı Putin, "Rusya'nın Suriye'deki üslerine düzenlenen saldırıların arkasındakileri biliyoruz. Bu saldırıların arkasında Türk devleti ve Türk ordusu yok.” dedi.
OHAL kapsamında kamu görevinden çıkarılanlar ve göreve iade edilenlere ilişkin listelerin de bulunduğu 697 sayılı KHK, Resmi Gazete'de yayımlandı. Görevlerinden ihraç edilen bin 823 kamu
Van'ın Gürpınar ilçesi kırsalında PKK'lıların kullandığı, bidon ve hortum ile su hattı döşenmiş 5 barınak kullanılamaz hale getirildi.
Tarih ve Edebiyat Dosyası - Mehmed Mazlum Çelik
AB'den, İsrail'in Yahudi yerleşim birimlerine ek konut inşa etme planının Filistin devletini tehlikeye sokacağı açıklandı.
Birleşik Arap Emirlikleri, Tunus’a hükümetten Nahda Hareketi Partisi üyelerinin çıkarılması için baskı yapıyor.
Paris'in sembol meydanlarından Vendome'daki lüks bir otelden yaklaşık 5 milyon avro değerinde takı ve mücevher çalındı.
İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria ile Gazze sınırında ABD’nin Kudüs’ü 'İsrail’in başkenti' olarak tanıma kararına tepki için düzenlenen gösterilere müdahalesinde 2 Fi
Avrupa Birliği Konseyi Dönem Başkanı Bulgaristan dikkat çeken bir çıkış yaparak Türkiye ile ilişkilerin iyileştirilmesi çağrısı yaptı.
43. Muhtarlar Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın gözaltına alınmak istenmesi sürecini hatırlatarak, 'Eğer MİT Müsteşarı tutuklansaydı arka
Sudan Genelkurmay Başkanı İmadeddin Mustafa Adevi, Afrika Birliği Barış ve Güvenlik Komiseri İsmail eş-Şarkavi ile Addis Ababa'da bir araya geldi.
Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye'nin İdlib vilayetinde Rus askeri birimlerine yönelik saldırılarda kullanılan patlayıcıların Ukrayna'da ve diğer ülkelerde üretildiğini açıkladı.
Tunus'ta hayat pahalılığı protestoları üçüncü geceyi geride bırakırken, olaylar Başbakan Yusuf Şahid ile muhalefetteki sol oluşum Halkçı Cephe arasında karşılıklı suçlamalara yol