Genel Yayın Yönetmenliğini gazeteci yazar Hakan Albayrak'ın yaptığı Diriliş Postası bugün yayın hayatına başladı.
Doğubayazıt ilçesinde cinnet getiren bir askerin piyade tüfeğiyle aynı nöbet mevzisinde şehit ettiği askerlerin kimlikleri belirlendi.
AB ülkeleri tarafından kurulacağı ilan edilen yeni enerji ittifakının stratejik ortakları arasında Cezayir, Türkiye, Azerbaycan, Türkmenistan ve Ortadoğu ülkeleri yer alırken Rusya'nın a
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde, nöbet tutarken cinnet getiren bir asker, piyade tüfeğiyle aynı mevzideki 3 askeri vurarak öldürdü.
Azerbaycan'ın Hocalı kasabasında 1992'de Ermeni askerler tarafından katledilen 613 kişi törenlerle anılıyor.
Ergenekon davasında ağırlaştırılmış ömür boyu, Balyoz davasında ise 16 yıl hapis cezasına çarptırılan emekli Deniz Piyade Kurmay Albay Dursun Çiçek, CHP’den milletvekili aday adayı
Yaşar Paşa’nın kardeşi emekli Albay Atilla Güler AK Parti’den aday adayı oldu.
Suriye'nin güneyindeki Deraa ve Kuneytra'da Ahrar'uş Şam ve Nusret Cephesi de dahil rejim güçlerine karşı savaşan 8 muhalif grubu 'Tek Bayrak' adı altında ortak operasyon odası kurdu.
Pensilvanya desteği ve sermayesi ile çıkan Cumhuriyet gazetesinin yayın yönetmenliğini yapan Can Dündar, gece yarısı Süleyman Şah Karakoluna yapılan operasyon sonrası Türk bayrağının
Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında çıkan çatışmada Azerbaycan ordusundan Zelimhan Cavadov isimli bir askee şehit oldu.
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın en yakınındaki isimlerin başında gelen ve CHP'de MYK üyeliği de yapan Savcı Sayan, AK Parti'denmilletvekili aday adayı oldu. Adaylığını yenisafak.
Ekonomi uzmanları, petrol ve doğalgaz ülkesi Azerbaycan'da 2015'te devalüasyon ve yaklaşık yüzde 10 enflasyon olacağını tahmin ediyor.
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal 2015 genel seçimleri için adaylık başvurusunda bulundu. Baykal'ın aday gösterileceği Antalya'da birinci bölge için önseçim yap�
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir ev, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Evleri yanan yaşları 4 ile 10 arasındaki 3 kardeş, uzun süre ağladı. Evlerinin kül olmasını yaşlı g
26 yıldır Kazakistan'da iktidar olan Nursultan Nazarbayev, görev süresi 2016'da sonra ermeden önce erken seçime girmeye hazırlanıyor. 74 yaşındaki liderin beş yıllığına daha devlet baş