Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Kızılayı Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada PKK ile yeniden müzakerelere dönülmesinin imkansız olduğunu söyledi. Başbakan Davutoğlu PKK'nın 2013
Azerbaycan Savunma Bakanlığı: “170’e yakın Ermeni Askeri Öldürüldü”
Panama Belgeleri'nde İzlanda Başbakanının karısına ait bir gizli şirket de açıklandı. İzlanda'da başbakanın istifası isteniyor ancak o yasadışı bir işlem olmadığını savunuyor
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, gerginliğin tırmanmasından Türkiye'yi sorumlu tutmadıklarını açıkladı.
6 mahallede 103 gün süren operasyondan sonra Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşanan tahribat, operasyon öncesi ve sonrası havadan çekilen fotoğraflar ile ortaya çıktı.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Türkiye'de artık devleti, milletten koruyacak bir anayasa değil, milletin istediği istikamette devleti şekillendirecek bir millet anayasasına ihtiyaç olduğu
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergei Ryabkov, Baas rejimi lideri Esed’in geleceğinin ne olacağına dair tartışmaları erteleme kararı aldıklarını açıkladı
UMH ülkedeki tüm bakanlıkların ve bazı kamu kurumlarının banka hesaplarını dondurdu.
Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, NASA'nın Türkiye'ye yönelik kuraklık analizlerini eleştirdi. Eroğlu, 'NASA da kim? Biz onlardan iyiyiz' dedi.
Diyarbakır Çınar'da meydana gelen saldırıyı planlayan terörist yine Güneydoğu'da eylem hazırlığında.
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulunuyor.
Nusaybin'de şehit düşen Uzman Çavuş İbrahim Akdemir'in cenazesi, memleketi Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde toprağa verildi.
İran Petrol Bakanı Bijen Namdar Zengene, İran'ın bir günde ne kadar petrol ihraç ettiğine dair açıklama yaptı.
Bakan Eroğlu, terör mücadelesinde hükümete destek veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg Başbakan Ahmet Davutoğlu ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.