Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşlar kurbanlık fiyatlarının ne kadar olacağına odaklandı... Vatandaşların merak ettiği soruların yanıtlarını, Milliyet yazarı Güngör Uras verdi. P
Adalet Bakanlığı, başta elebaşı Fethullah Gülen olmak üzere yurtdışına kaçmış firari FETÖ'cülerin iadesi konusunda tarz ve yöntem değiştirmeye hazırlanıyor.
AK Parti milletvekili Tuğrul Türkeş, dün MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın açıklamalarıyla tırmanan ve kendi adının geçtiği polemikle ilgili soruya cevap verdi.
Mardin’in Nusaybin ilçesine bağlı 3 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından başlatılan operasyonda, bir terörist etkisiz hale getirildi.
Filistin Devlet Başkanı Abbas, İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik son uygulamalarına tepki olarak açıkladıkları "ilişkileri askıya alma" kararının halen geçerli olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yardımcı doçentlik ile ilgili açıklamalarının ardından YÖK'ten ilk adım geldi.
CHP, 14 maddesi kabul edilen içtüzük değişikliğinin Meclis'ten geçmesi durumunda Anayasa Mahkemesi'ne başvuracak.
İstanbul'da, Olağanüstü Hal (OHAL) İşlemleri İnceleme Komisyonu'na yapılan itirazların kabul edildiği "OHAL İtiraz Dilekçe Kabul Bürosu"na, bugüne kadar bin 426 başvuru yapıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Partili vekillerle yaptığı toplantıda konuştu. Erdoğan, "Yorulan varsa kenara çekilsin" dedi.
Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye'nin Alman firmaları takibe aldığı iddiası üzerine Alman şirketlerin yöneticileriyle buluştu. Bakan Zeybekçi de toplantının ardından bilgi verdi.
Alarko Holding'in 1,29 milyar TL bedelle aldığı Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray projesi iptal edildi.
CHP'nin, TBMM İçtüzük değişiklik teklifinin görüşmelerinin ardından başlattığı TBMM Genel Kurul salonunu terketmeme eylemi sürüyor.
Bana kalırsa Beştepe’nin kontrolünde, BYEG Müdürlüğü ve derleme müdürlüklerinin, Kültür Bakanlığının kütüphaneler, İçişleri, Dışişleri ve Adalet Bakanlıklarının desteği i
Bundan 500 yıl önce Batı dünyasında bir servet birikmeye başladı. Kendi değerini kendi içinde üreterek bu serveti biriktirmedi Batı. Bizden, senin, benim atamdan çalarak büyük bir sermay
Kısacası, Hece’nin bu Afrika özel sayısı kıta hakkındaki önyargılarımızı allakbullak ediyor, ezberleri bozuyor ve bize Afrika’yı Afrika olarak tanıtıyor. Bu özel sayı Afrika’ya ilg