Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in Külliye'deki görüşmesi sona erdi. İki lider ortak basın toplantısı düzenledi.
Antalyanın Gazipaşa ilçesinde, az maliyetle birim alandan daha fazla verim alma çabasına giren Tural ailesi, Türkiyede nadir görülen bir sistemi ilçeye kurdu.
ABD Başkanı Trump'ın Kudüs kararı sonrası gerilim tırmanıyor. İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile ortak basın toplantısında tansiyonu daha da
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazeteci tarihçi İlhan Bardakçı'nın aktardığı Kudüs'te nöbet tutan son Osmanlı askeri Hasan Onbaşı'yı anlattı.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Senegal'in başkenti Dakar'da Türk basın mensuplarıyla bir araya geldi.
ABD Başkanı Donald Trump, İslam dünyasından gelen tüm tepkilere karşın Kudüs'ü İsrail'in resmi başkenti olarak tanıdı ve Tel Aviv'deki ABD Büyükelçiliği'nin Kudüs'e taşınacağın�
Yaklaşık 1 milyon Arakanlı Müslüman'ın yaşadığı Bangladeş'teki kamplarda en ciddi sorunların başında temiz suya erişim geliyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 65 yıl sonra Yunanistan'ın başkenti Atina'ya giden ilk Türk Cumhurbaşkanı oldu. Bu ziyaret dünya basını tarafından yakından izlendi.
Suriyede çıkan iç savaş sonrası kontrolüne geçirdiği birçok bölgede karakol kuran terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'nin şimdi de Fırat nehrinin yanı başında karakollar kurduğ
İslâmiyet ahlâkı başlı başına bir ilim olarak ele almıştır. Onu incelemiş, kaidelerini ortaya çıkarmış ve insanların hizmetine sunmuştur. Kemale, olgunluğa, fazilete kavuşma yollar
'Ayla' filmiyle hikayesi beyaz perdeye aktarılan Koreli Eunja Kim'in manevi babası Kore Gazisi Astsubay Süleyman Dilbirliği vefat etti.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKONun başkanı Rı
Sakarya'da yaşayan 65 yaşındaki Saadet Benli, platinli bacaklarıyla kağıt toplayarak evini geçindiriyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Çipras düzenledikleri basın toplantısında konuşuyor.
Köklü tarihi ve doğal güzellikleriyle yerli ve yabancı turistlerin sıkça ziyaret ettiği kentlerin başında gelen Şanlıurfa, yer altı zenginlikleriyle de ön plana çıkmaya hazırlanıyor.