Bazı büyükelçilerin merkeze alınması, bazı büyükelçiliklere de atama yapılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
Savunma Sanayii Müsteşarlığının (SSM), Altay tankının yerli motoru için çıktığı Güç Grubu Geliştirilmesi Projesi'ne ilişkin ihalede, 5 firma teklife çağrı dosyası aldı.
'İslam’a karşı açılmış bir Batı savaşı yok ortada. Batı İslam’a karşı savaşmak istese milyonlarca muhaciri topraklarına kabul eder mi hiç? İşin aslı şudur: Biz Müslüman toplum
Mısır'ın Ariş kentinde camide patlama meydana geldi. Olayda en az 235 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Görgü tanıkları, el-Abed'de bulunan bir camiye önce bombalı saldırı düzen
Suudi Veliaht Prensi Selman, tutuklu prenslere önerilen servetten feragat ettirecek 'varlık anlaşması'nı kabul ettiklerini açıkladı.
Karadeniz’de yaban hayatını görüntülemek için ormanlara kurulan fotokapanlar, PKK’lı teröristlerin geçiş güzergâhlarını da ortaya çıkardı!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İETT Genel Müdürü Arif Emecen’i görevden aldı. Emecen'in bir hafta önce görevden alındığı öğrenildi.
İstanbul'da 37 kişinin yakalanması için birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Diyarbakır'da gerçekleştirilen asayiş uygulamasında PKK/KCK örgütüne üye olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsın da aralarında bulunduğu 12 kişi gözaltına alınd
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, yönetmen Semih Kaplanoğlu'nun son filmi "Buğday"ın galasına katıldı.
Türkiye’de ‘Tarihe ihanet’ haberleri sık sık gündeme taşınırken, güzel gelişme Çankırı’dan geldi. 2005’te belediye bünyesinde kurulan araştırma merkezi ile kent tarihinin gizli mir
Resmi temaslarda bulunmak için Batı Şeria'ya gelen Rusya Dış İstihbarat Servisi Başkanı Sergey Narışkin, Filistin Devlet Başkanı Abbas tarafından kabul edildi.
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Adil Öksüz'ün Almanya'dan iltica talebinde bulunduğu ve kabul edildiği iddiasıyla ilgili bir bilgi olmadığını belirterek soruları cevapladı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, Turgutlu Belediyesi ortaklığıyla 81 projenin toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.
İçişleri Bakanlığı kışlalara genelge gönderdi. Bundan böyle askeriyedeki yemek duaları 'Tanrımıza hamdolsun' diye değil, 'Allahımıza hamdolsun' diye başlayacak.