ABD Başkanı Barack Obama 2016 mali yılı için 3.99 trilyon dolarlık bütçe önerisinde bulunurken, bütçe önerisi orta sınıfın desteklenmesi amaçlı programlarla ilgili olarak Cumhuriyetç
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’dan İstanbulluları sevindirecek bir haber geldi. Elvan, 25 Ocak 2015’te Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki (FSM) ücret toplama siste
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre Ocak ayında Türkiye’nin ihracatı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9,8 düşüşle 10 milyar 804 milyon dolar oldu. İhracatın dü�
Boko Haram, iki yıldır ele geçirmeye çalıştığı ve geçen hafta da saldırdığı Nijerya'nın kuzeyindeki Maiduguri'ye yeni bir saldırı başlattı.
Kerkük'e güneyden saldırı başlatan IŞİD'e karşı operasyon düzenleyen Peşmerge güçleri, kentin güneyindeki stratejik köylerden bazılarının kontrolünü yeniden kazandı.
Cizre'de PKK'nın gençlik yapılanması tarafından 6-7 Ekim Kobani eylemleri sırasında yollara kazılan hendekler, Sur mahallesinde kapatılmaya başlandı.
Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak'ın Uludere ilçesinde evlerin çatısından el yapımı gaz bombası ve taşla yapılan saldırıda bir askerin ağır yaralandığını bildirdi.
Mısır'da İhvan yıllardır pasif bir direniş sergileyip merkeze şehid olmayı alırken son olaylarda “nasıl cezalandırıldıysanız öyle cezalandırınız” prensibini kabul etmeye başladı
İstanbul'a yeni metro hattı daha ekleniyor. Kabataş-Mahmutbey metro hattı arasında hizmet verecek hattın birinci etabı olan Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunun inşaatı başladı. Saatte 70 bin
Hizbullah’ın Lübnan-İsrail sınırında İsrail’e ait araçlara düzenlediği saldırının arkaplanı ortaya çıkmaya başladı. Hizbullah saldırısını Yeni Akit’e değerlendiren Ortadoğu
Suudi Arabistan'da kabineyi yenileyen yeni kral Selman, kamu çalışanlarına, engellilere ve öğrencilere iki maaş ikramiye ödenmesini emretti ve para cezalarını affetti. Ülkedeki futbol takı
İsrail'in 18 Ocak'ta Suriye'de bir İranlı generali öldürdüğü saldırıyla başlayan çatışmalar Lübnan sınırında savaşa dönüştü.
TBMM logosuyla 17 Aralık tapeleri kullanılarak basılan 'bloknotlar' ile ilgili Meclis Başkanlığı inceleme başlattı.
İsrail’in 18 Ocak’ta Suriye’de bir İranlı generali öldürdüğü saldırıyla başlayan çatışmalar Lübnan sınırında savaşa dönüştü.
Yunanistan'da dün göreve başlayan yeni hükümet ilk icraat olarak Pire Limanı'nın satışını durdurdu. Kararın ardından limanın borsadaki hisseleri yaklaşık yüzde 9 değer kaybetti.