Afganistan'ın Herat Valisi Said Fazlullah Vahidi, ABD ile Afganistan arasındaki güvenlik anlaşmasının en kısa zamanda imzalanacağını söyledi.
Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, 700 Fransız vatandaşının ülkeden ayrılarak savaşa katılmak için Suriye'ye gittiğini söyledi.
Mısır'da anayasa referandumunu boykot gösterilerine müdahalelerde 8 kişinin öldüğü ve 21 kişinin yaralandığı bildirildi.
Tunus Cumhurbaşkanı Muhammed el-Munsif el-Merzuki, devrimin 3'üncü yıl dönümü münasebetiyle bin 806 mahkum için af kararı verdi.
AB Bakanı Çavuşoğlu, Türkiye'deki gelişmelerle ilgili tek taraflı yapılan değerlendirmelerin yanlış yöne götürme riski taşıdığını söyledi.
Filistin Başbakanı Hamdallah'ın konvoyu, İsrail askerlerinin desteğindeki bir grup Yahudi yerleşimci tarafından saatlerce alıkonuldu.
Mısır gibi rejimleri değişen ülkelerde kullanılan "Fululiberalizm" veya Arapların ifadesiyle "Librofulul" (Fulul Liberaller) kavramının tüm Arap ülkeleri için geçerli olan daha kapsamlı
- İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Sekreteri Kutluay, "Tır ile yapamadıklarını, ellerine, yüzlerine bulaştırdıklarını şu an Kilis ofisimizi hukuksuz bir şekilde, bir kişi üzerinden koca
BM Genel Sekreteri Ban, Erbil'de Suriyeli sığınmacıların kaldığı Kevırgosık Kampı'nı ziyaret ederek, ""Kampta gördüklerim can sıkan bir manzara" dedi.
YSK, 25 siyasi partiye seçmen kütüklerini vermeyi kararlaştırdı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul merkezli operasyon kapsamında 7 işadamının el konulan mallarının iadesine karar verdi.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekili Zekeriya Öz, HSYK kararıyla görev yerinin değiştirilmesine itiraz etti.
Şam'da, Esed rejiminin 184 gündür abluka altında tutarak gıda ve ilaç girişine izin vermediği Yermuk Mülteci Kampı'nda açlıktan ölenlerin sayısı 44'e ulaştı
İstanbul Boğazı, görüş mesafesinin düşük olması nedeniyle, çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldı.