Ankara Keçiören’de temelleri 12 yıl önce atılan, imara aykırı olduğu gerekçesiyle ‘kaçak’ yapı olarak görülen Cumhuriyet Kulesi yıkılacak.
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak iktidara gelmeleri halinde yurt dışından dövizle askerlik bedelini kaldıracaklarını söyledi.
Kuveyt'te düzenlenen 'Uluslararası Kur'an-ı Kerim-i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması'nda, güzel okuma dalında Kütahyalı hafız dünya birincisi oldu
Dünyaca ünlü İngiliz grafiti sanatçısı Banksy'nin Gazze'de üzerine çizim yaptığı kapı, taraflar arasında çıkan ihtilaf sebebiyle mahkemelik oldu.
Bingöl'de geçtiğimiz yılın ekim ayında Emniyet Müdürü Atalay Ürker'in ağır yaralandığı, iki polisin ise şehit olduğu saldırıya ilişkin 2 kişi tutuklandı.
Ankara Barosu, kredi dosyası masrafları ve kredi kartı aidatlarının tahsili için vatandaşlara belge gönderip karşılığında para topladığı ileri sürülen bir internet sitesi hakkında s
Fas'ın Tantan bölgesinde meydana gelen bir kazada otobüs alev aldı. Otobüsün içinde bulunan 40'a yakın çocuk yanarak feci şekilde can verdi
D-100 karayolu ve TEM otoyolunun Bolu Dağı kesiminde kar kalınlığı 30 santimetreyi geçti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarılarda kuvvetli yağışlara karşı dikkatli olunm
Almanya'nın Dresden şehrinde Pegidacılar, çan çalan kilise görevlilerinin boğazlarını kesmekle tehdit ettiler.
İsrail askerleri Batı Şeria'daki bir cenaze törenine müdahale etti, bir kişi ölürken iki kişi yaralandı.
Adana'da bindiği dolmuşta kimse kalmayınca şoför tarafından darp edilip tecavüz edilmek istenen 17 yaşındaki kız çocuğu "Şimdi babam ve polis gelecek" deyince kurtuldu.
Suudi Arabistan'ın Fransa Diplomatik Misyon Şefi Ali Ben Muhammed Al Karni, İran'ın Yemen ve Suriye'nin içişlerine müdahale ederek bu ülkelerde mezhep savaşı yürüttüğünü söyledi.
Trabzon'da Fenerbahçe'yi taşıyan otobüse düzenlenen saldırıda gözaltına alınan iki kişinin mahkeme tarafından serbest bırakılmasına savcının yaptığı itiraz reddedildi.
90'lı yıllarda işlenen 18 faili meçhul cinayetle ilgili davada MİT eski Kontrterör Dairesi Başkanı Meymet Eymür tanık olarak ifade verdi. Eymür: MİT elemanı Tarık Ümit bana infazları d
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yemen'deki krize son vermek için Türkiye ile İran'ın işbirliğinin artacağını ve Türkiye'nin Körfez ülkeleriyle de görüştüğünü söyledi. Ye